lostyazilim
tr.link

Bilgi Paylaşımı Bitti Bitecek

13 Mesajlar 2.824 Okunma
acebozum
tr.link

Teknobilim Teknobilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 44 / 104
  • Ticaret 64, (%100)
Aslında belirli kurallara uyan siteler için yeni bir topluluk oluşturulması şart.

googleasistan
webimgo

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Webmaster forumlarının yaş ortalamasına göre üye almaları mantıklı olacaktır, ama kimsenin TC kimlik numarasını isteyemezsiniz, 13 yaşında çocuk gider yaşını 30 yazar,yine bir anlamı olmaz.
Arkadaşlar kendi sitelerimi yapmadan önce makale yazarıydım, müşterilerim vardı falan, sürekli yeni müşterilerle çalışmak zorunda kaldığım dönem de oldu, sabit kişilerle de tanıştım. O zamanlar MSN de kullanıyordum.
Bir gün yemek tarifi isteyen bir arkadaşla karşılaştık: ''msn ekle konuşalım, anlaşırsak başlarsın'' dedi. Ben de msn ekledim. Ama ben yazan kişinin yaşına falan o zamandan bakarım; 25 falandı sanırım küçük değildi.
MSN ekledim, karşıma çıka çıka 13 yaşında bir çocuk çıktı, bana nasıl yazmam gerektiğini anlatmaya başladı :) Okulum tatile girince ben yazarım o zamana kadar sen yaz da dedi :) O yaştaki çocuktan ne bilri, ne de para alınır, sildim attım
Aklı başında olan çocuklar da var, yok değil, ama bir de 20-21 yaşında, belki de işini de bilen, ama dediğiniz gibi baltalayanlar da var...
Şuraya bir konu açıyorsun, bilgi amaçlı değil soru soruyorsun, karşında biri sana cevap veriyor sağolsun, diğeri geliyor, ''arama butonunu kullansana'' diyor... Ya kendimizi herkesten soyutlamalı, ya da bir yol bulmalıyız, ama o yola nerden gidilir bilemiyorum...
teknoemin KlasMedya

kişi bu mesajı beğendi.

Teknobilim Teknobilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 44 / 104
  • Ticaret 64, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

''msn ekle konuşalım, anlaşırsak başlarsın'' dedi.

:):) İsterse 50 yaşında olsun o nasıl üslup öyle.

Arkadaşlar akıl yaşta değil baştadır doğru ama, sanırım html php derken birbirimizle nasıl konuşacağımızı unuttuk.
kulturelbellek teknoemin Criweb

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al