-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 yıldır garanti bankası kredi kartı kullanmaktayım
3 yıldır kredi kartı kullanım ücreti almaktalar bu yıl yıllık 48 tl ücret aldılar bende müşteri hizmetlerini aradım size bonus olarak geri yükleyelim dediler
kredi kartı kullanmak istersen bank asya tavsiye edebilirim
Arkadaşım kullanıyor kart ücreti ve hesap işletim ücreti hiçbirisini talep etmiyorlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iş bankası banka kartı kullanmaktayım,6 ayda bir 45 küsür para kesiyorlar kestikleri dakika gidiyorum öğrenci belgemde geri alıyorum.Arkadaşlarımda iş bankası biri banka kartı diğeri kredi kartı ikisindede böyle birşey yok bende anlamadım ama sonuçta veriyorlar.
www.psikolojiservisi.com
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kuveyttürk tavsiye ediyorum. İş bankası kullanıyordum öğrenciliğiniz bittiği an işlem ücretleri anında geri geliyor. Kuveyttürk'te hesap işlem ücreti yok, eft ve havale de ücretsiz. Ayrıca geçen gün android marketten bir ürün almak istedim ama kartımı tanımadı. ARdından iş bank hesabını deniyeyim dedim onayladı.
İş bank hesabı Visa, kuveyttürk ise Maestro. Bundan dolayı olacağını düşünerekten müşteri hizmetlerinden Visa kart talep ettim 2 haftaya kadar elime ulaşır sanırım. :) Tavsiye ederim. Tek sıkıntısı her yerde atmsi yok. Eğer şehir merkezinde oturuyorsanız bir sorun olmaz gerçi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Seo İşlemleri
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
en temizi vakıfbank, en düşük eft masrafı olan carta curta para kesmeyen, hesap işletim ücreti 4,20TL ( onuda 2 tane otomatik ödeme verdim almıyorlar ) online işlemleri çok çok basite indirgenmiş ve de devlet bankası zaten.
gözün kapalı git vakıftan aç. şube önü değilde semt atm lerinde sırada olmuyor :)