All in One SEO Pack tabiki çoğumuzun kullandığı bir eklenti. Sürekli güncellenen ve en çok kullanılan SEO eklentisi ( tabi ne kadar SEO diyebiliriz o da meçhul. SEO nun temel işlevlerini yerine getiriyor desek yani On page SEO'ya hizmet ediyor sadece ) .

Tabi bu eklentinin yanında yeni eklentileri denemenin hiç bir zararını göremiyorum .

All in One SEO kral gerisini çöpe at mantığıyla iyi yerlere varılamaz. Adam yarın güncellemeyi kestiğinde ne yapacağız diye düşünmek gerekli. Diğer eklentiilerinde çok güzel hizmetleri bulunmakta. Yeni başlayan için diğer eklentileri bilerek arasından en iyi eklentiyi seçerek kullanmasında yarar olduğunu düşünüyorum.

All in One SEO sadece meta taglar desc vs. hizmeti veriyor. Yoast bunun yanında sitemap ve sayfa analizi 404 gibi hizmetleride vermektedir. Yani 3 eklenti kurulacağına bir eklenti ile bu hizmetleri alabiliyoruz.

Sonuç olarak diğer eklentilerede şans vermekte yarar var diye düşünüyorum. Ek olarak bu yazdığım makaleler den para filan kazanmıyorum uzun emek sonucu yazılan bu makaleler sadece diğer arkadaşlara yararlı olması dileğiyle yazılmakta ve naçizane yazılarıma backlink alırsam bu benim açımdan fayda getirir.