lostyazilim
tr.link

Portal Teması CSS (WP entegre edilecek)

9 Mesajlar 2.334 Okunma
lstbozum
tr.link

tahatr tahatr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İş Platformu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 823
  • Beğeniler 132 / 131
  • Ticaret 37, (%97)
Arkadaşlar şu konuda yaptığım portal temasının jpg halini görüşlerinize sunmuştum sonra temayı CSS e döktüm ancak WP Entegresi konusunda kendime fazla güvenmiyorum yani daha basit bir temayı entegre ederek kendimi geliştireceğim daha sonra bu temayı entegre eden olmazsa kendim yapacağım ama bu süre zarfında boşta kalmasını istemediğimden temayı birinin entegre etmesini istiyorum.
Daha sonra temayı çok uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum. Temayı entegre eden arkadaşa da isterse temayı vereceğim eğer ücret isterse tema satıldıktan sonra ücret ödeyeceğim. İsteyen arkadaşlar ücret ile birlikte PM atarlarsa sevinirim.

Tema hakkında görüşlerinizi yazarsanız gerçekten sevinirim.

wmaraci
reklam

Tex Tex Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek deynekçi
  • Konum Batman
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 40 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
güzel tema ama gittikce standartlaşıyor wordpress portal tasarımları...

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Temayı entegre eden arkadaşa da isterse temayı vereceğim eğer ücret isterse tema satıldıktan sonra ücret ödeyeceğim.
Çok bonkörsün, ben almayayım. :)

• Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İş Platformu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 823
  • Beğeniler 132 / 131
  • Ticaret 37, (%97)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Çok bonkörsün, ben almayayım. :)

Yanlış bir şey mi söylemişim?

wmaraci
wmaraci

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
hevesin kırılacak belki ama bunu birilerinin söylemesi lazım.
belki ilk, belki de en çok özen gösterdiğin çizimin. bu nedenden dolayı tasarım sana dünya güzeli görünüyor olabilir. ancak açık ve net görünüyor ki renkler uyumsuz ve tasarım matematiksel açıdan çarpık.

ozergul.net/com

• Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

furkannd adlı üyeden alıntı

Yanlış bir şey mi söylemişim?

Yanlışını söyleyeceğim, fakat alıntı yaptığım kısmın içinde bir tane doğru yer var mı? Biraz düşün istersen.

• Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İş Platformu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 823
  • Beğeniler 132 / 131
  • Ticaret 37, (%97)

Yanlışını söyleyeceğim, fakat alıntı yaptığım kısmın içinde bir tane doğru yer var mı? Biraz düşün istersen.

Düşündüm ve bir hata görmedim. Eğer entegre eden adamda olacak zaten tema nasıl "vereceğim" diyorsun diye düşünüyorsan, kullanmasına izin vermeyeceğimdendir belki. Temayı entegre etmesi temanın ona ait olacağını gerektirmez zaten anlaşma yaparken öyle yapılacaktır. Keşke sen düşünüp de yazsaydın.

Ek Olarak:

cudjex adlı üyeden alıntı

hevesin kırılacak belki ama bunu birilerinin söylemesi lazım.
belki ilk, belki de en çok özen gösterdiğin çizimin. bu nedenden dolayı tasarım sana dünya güzeli görünüyor olabilir. ancak açık ve net görünüyor ki renkler uyumsuz ve tasarım matematiksel açıdan çarpık.

Temanın jpg halini paylaştığımda da söylemiştim renk seçimi bana ait değildi. Zaten sevdiğim de bir renk değil ama renk uyumu hakkındaki uyumsuzluğa katılıyorum. İlk tema çizimim sayılabilir. Haklısın. Yorumun için de teşekkür ediyorum.
cudjex

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
"Temayı entegre eden arkadaşa da isterse temayı vereceğim" demişsin. Temayı entegre eden kişi zaten o temaya sahiptir, o isterse temayı sana verir.

"Eğer ücret isterse tema satıldıktan sonra ücret ödeyeceğim" demişsin. Piyasayı biliyorsan, en kötü ihtimalle işe başlamadan ücretin yarısının çalışana peşin verildiğini de bilmelisin.

• Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İş Platformu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 823
  • Beğeniler 132 / 131
  • Ticaret 37, (%97)

"Temayı entegre eden arkadaşa da isterse temayı vereceğim" demişsin. Temayı entegre eden kişi zaten o temaya sahiptir, o isterse temayı sana verir.

"Eğer ücret isterse tema satıldıktan sonra ücret ödeyeceğim" demişsin. Piyasayı biliyorsan, en kötü ihtimalle işe başlamadan ücretin yarısının çalışana peşin verildiğini de bilmelisin.

İlk yazdığının cevabını verdim zaten nerede görülmüş para ile yaptırılan bir işin yapımcıya ait olduğu?? ikinci yazdığına da gelirsek ben açık açık belirtmişim zaten kabul eden olursa satıldıktan sonra vereceğim diye isteyen kabul eder isteyen etmez sizi niye bu kadar alakadar etti anlamadım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al