-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Link al, tanıtım yazısı yazdır v.s
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler Önerebileceğiniz siteler varmı peki
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlla backlink alman şart değil, blogger wordpress tarzı bloglara gir, günde 10 farklı bloga girsen ve birer yorum yapsan, 2 hafta sonra gör bak bakalım alexa backlinkler ne olmuş. Yorum backlink çok önemlidir. Yeter ki, alakalı sitelere yorum bırakın, illa ki faydasını görürsün. üstelik bedava, sadece uğraşman lazım elle. Bu arada sakın aynı yorumları kopyala yapıstır yapma. Girdiğin blogtaki konu neyse konuyla alakalı yorum yap, o blog ziyaretçisine şirin görünmelisin :)
Kolay gelsin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Müşteri Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
elbette ben mesela :D
işin şakası bir tarafa E-Ticaret bölümünü ziyaret edebilirsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eyvallah sagol :)
Ek Olarak: Çok sey isitiyorum biliyorum fakt elektronik ve *******ünikasyon le ilgili bildiğiniz bloger site var mı peki lazım da:D:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Güvenlik Vard. Şefi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Backlink almış siteler hangi konulara yorum yapmışsa sizde yapın bu şekilde geliyor, ayrıca bol bol web sayfalarına yorumlar bırakın bu şekildede kazanabilirsiniz, tabi bir diğer yolda ücretli Backlink almak.
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
malesef yok ama bu kadar alt başlığa inmene lüzum da yok, bütün teknoloji bloglarını hedefine al ve yorumlamaya başla. günde en az 3 post yayınla. ve 10 tane de yorum blog bul ve yorum yap. 6 ay sonra kralsın. baktın olmadı, asla vazgeçme, 1 sene sonra sultansın padişahsın. Bu denenmiş bir tecrübedir. 8 yıldır bu işin içindeyim, asla şaşmadı. ama üşengeç olursan, düzenli olarak şu dediklerimi yapmazsan çok beklersin organik ziyaretçiyi. Dedim ya ben 8 yıldır bu işin içindeyim ve 1 sefer backlink almadım. Çünkü ihtiyacım yok, kendi backlinkimi kendi sitelerimde paylaştırıyorum. Tabi bide şunu bilmekte lazım, her siteyi farklı ipten açmıştım en başında :) buna benzer bir sürü püf nokta var, şu forumları dikkatlice takip edin, illa ki bilgi paylasan babayiğitler göreceksiniz. zaten tecrübe paylaştıkça da hem siz hem çevreniz kazanırsınız. belki felsefe yapmış der biri ama :) cidden durum bu. sen google olsan neye bakarsın? içerik aynı olsa bile ben doğallığına bakarım. doğallıktan asla şaşmayın. vizyonunuzu belirleyin, yeni kelimelerle postlar yayınlayın. kelimelere vurgu yapın. sayfa içi linklemenizi ayarlayın. Şu söylediklerimi yapan adam 6 ayda pr 4 ve 1 yılda pr5 olur. şu yorumlara girince çenem düşüyor kusura bakmayın :D
hadi kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.