Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Domainide çok merak ettim :)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bence güzel domain var diye site kurulmaz. Öncelikle beklentilerinizi ve yapabileceklerinizi düşünün. Mesela *** forum olarak bilinirliği tartışılmaz ama wmaraci araçlarıyla kendini gösterdi, kullanım rahatlığı ile forumu bize sevdirdi sonuç olarak gelen gitmiyor. Siz bu konuda ne yapabilirsiniz ? Olacaksa farklılık kurun derim, biz de destek vermekten mutluluk duyarız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Tek alanda forumlar kur bence geçen gördüm bir forum mesela :
Sultan Papağanları forumu konu sayısı mesaj sayısı hiti gayet güzel idi :) bu tarzda tek alanda kurulmamış veya kurulmuş ama yeterince ilgilenilmediği için (ilgilenildiği ve çalışıldığı halde başarı sağlayamamış olanlardan değil!) istediği başarıyı elde edememiş forumların kategorisinde forum kur derim....
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saydığın sitelerin arasındaki *** en güçlü düşmanın olacak, hadi diğerlerinin kendi çapında ziyaretçileri var bizim gibi ancak gelebileceğin en iyi nokta ***'u geçmek. :D
İnanıyorsan dene.
Ek Olarak: Bir de lisanssız vBulletin ve herkesin kullandığı sıradan temalarla uğraşacaksan girme hiç.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Gereksiz bir uğraş olduğunu düşünüyorum. En yakın arkadaşlarım defalarca denediler ve defalarca gereksiz olduğunu söyledim ve hiçbiri tutmadı haliyle. Zaten bunca webmaster forumu varken yenisine neden ihtiyaç duyulsun ki?
tutan sitelerin hepsi ihtiyaç olduğundan tutuluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
En azından "denedim olmadı" dersiniz, Keşke deneseydim belki tutardı demek yerine ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Denemeye değer :) ben webmastersitesi'nde bir örnek vermiştim **************ları önlemek adına ancak kaile almamışlardı ve şuanda o sistemin aynısını oxxi kullanıyor oxxi kurulmadan kimbilir kaç ay önce yazmıştım o öneriyi.Eğer ticaret ağırlıklı kurmak istiyorsanız fikirlerimle size yardımcı olmak isterim elimden geldiğince diğer konularda da yardım ederim