Gereksiz bir uğraş olduğunu düşünüyorum. En yakın arkadaşlarım defalarca denediler ve defalarca gereksiz olduğunu söyledim ve hiçbiri tutmadı haliyle. Zaten bunca webmaster forumu varken yenisine neden ihtiyaç duyulsun ki?
tutan sitelerin hepsi ihtiyaç olduğundan tutuluyor.
tutan sitelerin hepsi ihtiyaç olduğundan tutuluyor.
pek katıldığımı söyleyemem çünkü, wmaracina üye olanların eminim %80-90'ı ***, fuub v.b sitelerden en az 2 sine daha üyedir. Aynı konular, aynı başlıklar, aynı ticaretler yer alıyor. O halde kurulan cümleye göre biri kalmalı ve diğerleri silinmeli.
Forumların diğer bazı arkadaşlarında bahsettiği gibi genelin yanında kendine özel bir takım araçlarının da olması gerektiğini düşünüyorum. Bunun yanında tabi konu başlıkları ve hiyerarşi de çok önemli... Bir çok forum sitesinde konu açmak için 5-10 dk geçirdiğimi bilirim. Açmak istediğim konu 3-5 kategoriye de giriyor ama asıl kategori hangisi diye bir de kategorileri gezip açılan başlıklarına bakıyor ve ona göre başlık açıyorum. Bu çok saçma ama böyle...
Eğer kendinize özgü fikirleriniz, araçlarınız ve alanında donanımlı sistemli çalışan bir ekip ile önünüzdeki en az bir yılı tahmin etme yeteneğiniz varsa neden olmasın?