eppursimuove adlı üyeden alıntı

Açıkçası bunu sana soracak değilim.

Başlığı çok beğendiysen sen de şurası güzel dersin geçersin. Ama böyle bir başlığı 2013 yılında bir webmaster forumunda görmek hoş değil.


Neden sizin gibi insanlar insaları rencide edip tartışma çıkarmanın peşinde ? Güzel arkadaşımız bir konuda deneme yanılma yapmış ve olumlu sonuç almış en azından paranın dibine vuranlar gibi bilgiyi saklamıyor, demiş ki ben kazanıyorum paylaşayım diğer insanlarda kazansın, google reklam yerleşimlerinden pek anlamadığınız belli, bilakis daha reklamın nereye koyulduğunu bile görmeden atıp tutmuşsunuz, burada arkadaş bir emek verip konu açmış başlığı sizi hiç alakadar etmez adsense yeni üyelik almış bir insan belki yerleşim konusunda fikir sahibi olacak bu konu sayesinde hiçbirşeyi bilemezsiniz, ne zaman laf yapabilirsin biliyor musun ? Açarsın adsense kazanç bölümlerine konularını yazarsın makalelerini dersin ki hocam ben bunları zaten paylaştım bu olur ama sen gidip hiçbirşey yapmadan gelip burada millete laf cambazlığı yapamazsın. Seni kınıyorum.

serdarr4 adlı üyeden alıntı

Bu kadar tartışılacağını bilsem fikirlerimi paylaşmazdım. Burada amaç bilgiyi paylaşmaktır. Daha iyisini bilen varsa paylaşsın.


Canınızı sıkmayın hocam, değişik ruh hallerini forumlarda atmaya çalışan insanlar her zaman olacaktır güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.