Selamun Aleyküm arkadaşlar. konu başlığında yazdığı gibi körler yani görme engelliler için bir site açtık, ve körlerin faydasına büyük bir proje geliştirmek istiyorum.

körler kütüphanesi sitemiz bu


Hemen sizlere projeden bahsetmek istiyorum. görme engellilere yönelik sesli kitap üreterek, ürettiğimiz kitapları, görme engellilere ücretsiz dağıtmak istiyoruz.

Aynı zamanda körler için gönüllü okuyucuda kazanmak istiyoruz, kısacası siz onların gören gözü olarak kipap okuyarak kaydedilen sesinizi onlara bağışlamış olacaksınız..


En büyük sorunum Şu

şimdi ürettiğimiz kitapları sadece görme engellilere alabilsin dide wordpresse bir otomosyon programı kurmamız gerekiyor,

bu otomosyon programı wordpresse ve form sitesine üye olan görme engellileri
otomatikmen kuracağımız otomosyon programınada kaydolmuş olacak. bu işi nasıl yapabiliriz..

otomosyon programını kurma amacımız sadece sesli kitapları görme engelliler faydalansın. kurmasak kesin gözleri gören insanlarda kitaptan faydalanmak isteyecektir.

Otomosyon Programında Ne Var

adı
soyadı
adresi
tel
görme engelli derecesi
rapor numarası

gibi falan ilan..

tabi bu bilgiler aynı şekilde form ve wordpress tede olması gerekiyorki sırası sırasına yanlış olmadan kaydedebilsin.

elimizde proje için paramız yok.. Yanlış Anlaşılmasın Para bağış Filan İstemiyoruz.

istediğimiz sadece bilgi bunu nasıl yapabiliriz, veya anlayan bilen arkadaşlar bu işin uzmanları bilgi sahibi olan yardımcı olsunlar.

inşallah Rabbim c.c. bunun mükafatını sizlere verir.

eğer ücretsiz yapmam diyen varsa bize yapacağı ücreti ö.m atarak bildirsin. uçuk fiyat yazmayın, bu para görme benim ve görme engelli bir abimin cebinden çıkacak..

otomosyon programının çalışa bilmesi için, server gerekli, sağolsun bir okuyucumuz bize bu iş için server sponsoru oluyor.


Konu wordpress le alakalı olduğu için buraya açtım, eğer yanlış açtı isem moderatör arkadaşlar uygun yerlere taşıya bilir..