Çok güzel ve çok faydalı olabilecek bir düşünce bu...
Bazı siteler var metni ekliyorsun sesli olarak çeviriyor ama normal konuşma ile sesli yanıt sistemi arasında dağlar kadar fark var tabi.
Pek çok kişinin katkı sağlayacağı kesin, bir nevi sesli kütüphane fikri...
Umarım başarırsınız.
Bazı siteler var metni ekliyorsun sesli olarak çeviriyor ama normal konuşma ile sesli yanıt sistemi arasında dağlar kadar fark var tabi.
Pek çok kişinin katkı sağlayacağı kesin, bir nevi sesli kütüphane fikri...
Umarım başarırsınız.
yorumunuz için teşekkür ederiz. prjemiz dediğiniz gibi sesli kütüphane...
aslında isim ve il vermek istemiyorum, körler kütüpanesinde körler eskisi gibi hizmet alamamakta.
ben daha önce kürler kütüpanesinde bilgi işlemde çalışıyordum. birim şefimiz görme engelli birisiyi, bi görme engelli olarak kütüphaneye gelen engelli insanları hem güzel ağırlıyordu, hemde istenilen kitapları olmasa bile okuyucularında tedaik edebiliyordu. fakat bir sıkıntı oldu körler kütüpanesinden alınıp farklı bir birime sevk edildi.
birim amirimin yerine gelen şahış insanlığından utansın, nerdeyse görme engelli insanları odasında görmek istemeyecek derecede kibirli bir insan.
ve görme engellilere yardımcı olmuyor,tam aksine faydalı olan eğitimi bile sayesinde kaldırıldı gibi birşey. Allahtan bende artık orada çalışmıyorum. ve şuan böyle bir hizmeti insanlık adına devam ettirmek istiyoruz.
Yukarıda otomosyanla bigisi olan arkadaşlar veya nasıl yapıla bilir bilsini biliyorsa lütfen yardımcı olsun..