saidyavuz adlı üyeden alıntı

Dostum bunun 4.3 ü ne zaman çıktı her neyse eski sistem 32 bit e kadar çalışıyordu bu sistem de en fazla 64 bit olur yani senin sistemde hayli hayli çalışması gerekiyor o yüzden sistemden bir sorun olduğunu sanmıyorum yukarıda dediğinizi yanlış anlamadıysam kurulumu gerçekleştirdiğinizi ancak programı her açtığınızda bir hata mesajı verdiğini söylediniz.
Genelde sistem sahiplerinin ilk sorduğu soru IS0028 değer tablosunun default seçilip seçilmediğidir eğer orda bir sorun yoksa aklıma ilk gelen soru acaba programı kurduğunuzda sosyal bot listesini seçtinizmi yani hangi sosyal botları istiyorsanız onları aktifleştirmeniz gerekiyor aksi takdirde tablo boş olarak gözükecek yada tabloda bağlanacak herhangi bir sosyal bot yok hatası verecektir. Sosyalbotların aktif olup olmadığını anlamak için bir şirket profili kurmayı deneyin ikinci aşamada ekrana içi dolu bir liste gelmişse aktif demektir ve sorunu başka bir yerde ararız
Tabi benim bildiğim öyle uzun zaman önce bir bakmışlığım var o yüzden şimdiki versiyonları pek bilmiyorum.

Hocam ilk companiy profili doldurdum ardından sites bolumunden site ekledim ama site spider start dediğimde bile çalışmıyor.Bekliyor öyle.Hatta metaları bile çekmiyor bekliyor aynı şekilde

Program ilk açıldığında güncelleme yaptı ardından site listesini upgrade etti.Programı her açtığımda hata aynı.Defaul olayını regedittende baktım.Hatta bi video vereyim kendi çektiğim

Buradaki gibi hata sürekli çıkıyor açılıştada sitelere tıkladığımda da