-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yeni açtığım bir sitemin google da adı istemediğim bir şekilde indexlenmiş kendiliğinden düzelir mi, yoksa Webmaster Tools'dan URL'yi kaldırıp tekrar mı indexlemem gerek?
Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Pinglet Yeter. Zamanla Düzelir
1 kişi bu mesajı beğendi.
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteni güncel tut, en geç 1 aya kadar mutlaka düzelir. Yeter ki güncel tut. Her gün 3 konu aç siten kaymak gibi olsun arkadaşım. İndeks sorunlarını, sitenizi güncel tuttukça zaman içinde çözüldüğünü de görürsünüz. Her konu yayınladıktan sonra da mutlaka pinglet. Öyle çok beklemene de gerek yok. Ben her konudan hemen sonra pingletiyorum. Bazı yerlerde atıp tutuyorlar hemen pingletmeyin falan. Hiçte sıkıntı yaşamadım. Kaymak gibi oluyor, ilaç gibi de geliyor. Burda hit olarakta pek bi kaybınız olmaz. Sonuçta artık herkes biliyor ki, siteler kumbara gibidir, her gün 3 ve üstü konu yayınlayan 6 ay içinde kazanmaya başlıyor.
Kolay gelsin.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hergün eşit oranda içerik gir.
http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http://www.siteadresin.com/sitemap.xml
Şeklinde günde bir kere pinglet.
pingomatic.com
pingil.com
tarzı sitelerden faydalan.
2 Aydan sonra 1 tane kaliteli toplistte 1 ay kayıtlı ol. (sonra eklediğin kodu kaldırabilirsin)
Daha sonra her ay eşit miktarlarda hedeflediğin kelimelerde tanıtım yazısı al (maddi durumun iyiyse) ve düzenli içerik girmeye devam et.
Burada en önemli faktör hergün aynı oranda içerik girmektir. Bir gün 10 tane diğer gün 1 tane sonra 1 hafta ara verip içerik girmeyin ya günde 1 tane girin ya da hergün 10 tane.