-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Ben kesinlikle Google Adwords reklamlarından yanayım. Ben bir kere bile tıklamamışımdır Facebook reklamlarına. Tıklayanı da görmedim. Ama Adwords reklamlarına ise ilgimi çeken bir şey olursa kesinlikle tıklarım. Çünkü zaten girdiğin sayfaya göre reklam içeriği verdiğinden tıklanma oranı Facebook reklamlarına göre daha iyi olur ve daha doğru kitleye ulaşırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Google her zaman candır :)) Her ne kadar bazı huylarını sevmesemde seviyorum yani .d Reklam vermeyi düşünüyorsan tereddütsüz adwords ile kelime bazlı reklam vermeni öneriririm. tabi bu vericeğin kelimeler uçuk kelimeler olmamalı ve bence bir adwords danışmanı ile görüşün.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En basitinden söyle düşünelim.Bugün rakip sitenizde en iyi reklam vermenini yolu adworstur.Bu saebeble adworrs derim facebook sadece size hit v.s getiririr zannımca.
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şimdi mantıken Google. Hem tık başına ücret ödüyorsun. Hemde anahtar kelimler belirleye bilyorsun. Hem ne kadar doğru bilmiyorum ama google reklam verenlere hafif bir güzellik yapıyor gibime geliyor. Ben Google Taraftarıyım: İstersen bir anket aç öyle daha da iyi ola bilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende facebook çünkü ihtiyaç kimse ona göre reklam gösteriyor.Yazılım ile ugraşanların ilgisini rahat çekersin.Facebook hedef kitle ile doğru orantılı olduğundan bence facebook.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satacağınız ürüne yada hizmete bağlı olarak değişmektedir. Eğer aradığınız kullanıcı potansiyeli sosyal medya kullanmayı bilen bir kesim ise elbette facebook öneririm.Sebebine gelince facebookta nokta atışı reklam şansınız mevcuttur.
Örnek bir avantaj: Mesela 18-20 yaş aralığı İstanbulda ikamet eden ve bayan olan kullanıcılara akşam 20:00-21:30 arası şu yerlerde veya şu sayfalarda reklamım yayınlansın deme şansınız mevcuttur. Bu durum sizin direkt potansiyel müşteri ile bir araya gelmenizi sağlamaktadır.
Yok benim hizmetim genel diyorsanız o zaman tabiki Adwords öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Marka Tescil
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook ve Google Yanyana getirilemez bile. Facebooktaki kişiler dikkatlerini çekmedikçe reklamlara bakmazlar veya canları sıkılmadıkça.Ama adwords çok farklı amaç satış odaklıdır.Çünkü kişi bi arayış içindeyse adwords reklamlarına tıklar.Görüntülü reklam ağı içinde tek geçerim adwordsü. Mesela adwords metin reklamda 1000 tıklama alıp görüntülü reklam ağınıda yeniden pazarlama olarak ayarlarsanız o 1000 kişiden 200 ü kafasına markanızı yazacaktır. Facebooka yatırdığınız parayı risk alarak yatırın.
www.internetuzmani.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Projeniz illegalse torrent, warez, private server facebook cunki cozgu zaman onayliyolar legal'ise google
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo-Sem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç düşünmene gerek yok,Google'da reklam ver derim,hesabı iyi bir şekilde kurguladığın takdirde çok iyi dönüş alabilirsin.