eğer web site tanıtımı yapacaksanız google daha iyi ama facebook beğendirme yapacaksanız tabiki facebook. Aslında web site tanıtımı yerine facebook reklamı olarak sayfa beğeni yapmak daha mantıklı gibi bu şekilde zaten konu ile alakalı kişiler sayfanızı beğenmiş olacak ve zaten beğendikleri sayfa aracılığı ilede sitenizi ziyaret etmiş olacak bu şekilde 1 ziyaretçiyi kalıcı olarak değerlendirebilirsiniz ve harcadığınız para daha bereketli olur.
O yönteme pekte ısınmadım. Çünki Facebook'un işi gücü artık para oldu. Sayfadabir gönderi yaptığınızda tüm beğenenler görmüyor. bir kısmı görüyor. tümünün görebilmesi için para istiyor.
Ben kesinlikle Google Adwords reklamlarından yanayım. Ben bir kere bile tıklamamışımdır Facebook reklamlarına. Tıklayanı da görmedim. Ama Adwords reklamlarına ise ilgimi çeken bir şey olursa kesinlikle tıklarım. Çünkü zaten girdiğin sayfaya göre reklam içeriği verdiğinden tıklanma oranı Facebook reklamlarına göre daha iyi olur ve daha doğru kitleye ulaşırsın.
Bende böyle düşünüyordum, ama kodhatası, hackerrank, dünyayı kurtaran hacker vs gibi sitelere hep facebook reklamı üzerinden gittim. Beni karmaşaya sürükleyende bunlar oldu zaten.