lostyazilim
tr.link

Wordpress SEO Sorunlarınızı Yanıtlıyorum!

15 Mesajlar 2.119 Okunma
lstbozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)
Wordpress ile ilgili bütün SEO sorunlarınızı yanıtlayıp sizlere küçük ipuçları vereceğim. Sorularınız 12 saat içinde cevaplanacaktır.
sercan1097

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Power Turk Power Turk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek seo
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 16 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
film sitelerine hit çekmek için hangi yöntemler iyidir ? :)

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Power Turk adlı üyeden alıntı

film sitelerine hit çekmek için hangi yöntemler iyidir ? :)

Daha önce bununla ilgili bir döküman paylaştım dediklerimin hepsini uygulayın bir hafta sonra 30k hit sizindir.

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/film-sitelerine-search-engine-optimization-calismasi-79110.html

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Daha önce bununla ilgili bir döküman paylaştım dediklerimin hepsini uygulayın bir hafta sonra 30k hit sizindir.

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/film-sitelerine-search-engine-optimization-calismasi-79110.html

SEO çalışması yaptığınız 30k hitli web sitelerden birkaçını görebilir miyiz? :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

SEO çalışması yaptığınız 30k hitli web sitelerden birkaçını görebilir miyiz? :)

Kendim 7 gün içinde 1.5k'yı bulup siteyi sattım. Referans olmak isterseniz 30 liradan anlaşabiliriz:p
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Teknoloji Hocam.com hocam 400-500 arası ziyaretçisi var neler önerirsiniz ? Seoda çok yeniiyim eksiklikleri neler ve neler yapmam gerek söylerseniz sevinirim.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

Emrahın çalışmalarını inceleyebilirsiniz. Nerdeyse aynı teknikler kullanıyoruz. Kendim 7 gün içinde 1.5k'yı bulup siteyi sattım. Referans olmak isterseniz 30 liradan anlaşabiliriz:p

Peki kendin bile 1 haftada 1.5k yapabiliyorken neden bize bir haftada 30k yapabileceğimiz umudunu veriyorsun?
Power Turk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Peki kendin bile 1 haftada 1.5k yapabiliyorken neden bize bir haftada 30k yapabileceğimiz umudunu veriyorsun?

7 gün uğraşılıp yapılmış bir hit o dediklerimi uygulayın 30k hite ulaşamamanız halinde harcadığınız parayı size vereyim. Size yardımcı olmaya çalışıyorum. Aynı işlemi başkaları 50 liradan yapıyor ben size ücretsiz olarak sunuyorum.

Ek Olarak:

Teknoloji Hocam adlı üyeden alıntı

Teknoloji Hocam.com hocam 400-500 arası ziyaretçisi var neler önerirsiniz ? Seoda çok yeniiyim eksiklikleri neler ve neler yapmam gerek söylerseniz sevinirim.

İlk olarak URL yapınızı düzenlemenizi öneriyorum .html gereksiz bırakın onu. Etiket sayınızı 3'ten fazla tutmayın sadece en çok aranan etiketleri girin. Etiket ile başlığınız aynı olmasın. Yazılarınızı mümkün olduğunca özgün tutun. İmleme yapın, ve mutlaka site haritanızı film siteleriyle ilgili konumdaki gibi düzenleyin. Ara ara Youtube gibi sitelerde telif hakkı olmayan videoları açıklama kısmına site adresinizi girerek yayınlayın. 1 ay botunca haftada iki kez tanıtım yazısı almanız siteniz için çok faydalı olacaktır. Site lokasyonunuzun Türkiye olması Google com.tr aramalarında sizi öne çıkaracaktır. İmkanınız varsa taşıyın.

sercan1097 sercan1097 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
pm atıyorum hemen

Ek Olarak: http://www.aktifgirisimci.com/

sitem için bir öneriniz mevcutmu hocam....son 1 ayda tüm hitlerim eridi..google sağolsun ...
ilk 3 te çıktığım tüm konular sayfa sonuna düştü...Bu durum sizce ne zamana düzelir....

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

7 gün uğraşılıp yapılmış bir hit o dediklerimi uygulayın 30k hite ulaşamamanız halinde harcadığınız parayı size vereyim. Size yardımcı olmaya çalışıyorum. Aynı işlemi başkaları 50 liradan yapıyor ben size ücretsiz olarak sunuyorum.

Ek Olarak:

İlk olarak URL yapınızı düzenlemenizi öneriyorum .html gereksiz bırakın onu. Etiket sayınızı 3'ten fazla tutmayın sadece en çok aranan etiketleri girin. Etiket ile başlığınız aynı olmasın. Yazılarınızı mümkün olduğunca özgün tutun. İmleme yapın, ve mutlaka site haritanızı film siteleriyle ilgili konumdaki gibi düzenleyin. Ara ara Youtube gibi sitelerde telif hakkı olmayan videoları açıklama kısmına site adresinizi girerek yayınlayın. 1 ay botunca haftada iki kez tanıtım yazısı almanız siteniz için çok faydalı olacaktır. Site lokasyonunuzun Türkiye olması Google com.tr aramalarında sizi öne çıkaracaktır. İmkanınız varsa taşıyın.

Hocam eğer Html kısmını kaldırırsam google tarafından bir sorun oluşur mu ? Bunun yanında tanıtım yazısı için alan adımın yaşı yeterli mi sizce ? Bazı kişiler ban yiye bilirsiniz diyor. Şimideden cevaplarınız için teşekkürler...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al