-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba arkadaşlar, contact form 7 iletişim eklentisini kullanıyorum fakat bir sitemden gönder butonuna bastıktan sonra gönderiliyor animasyonu öylece kalıyor.Yani sonda çıkması gereken yazı "İletiniz başarıyla gönderildi. Teşekkürler." çıkmıyor..
Site:
http://www.novacep.net/iletisim/[COLOR=Red]
Çözüm:[/COLOR] [COLOR=Red][COLOR=Black]Sorunun sunucu kaynaklı olduğu anlaşılmıştır. Bundan dolayı yeni bir sunucuya taşıma yapılmıştır.[/COLOR][/COLOR]
Youtube: NovaMobi Teknoloji
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Linkte anlatılan eklentiyi önceden kurup etkinleştirmiştim fakat orada port değeri neden 587 verilmiş anlamadım?
Evet haklısın benim kulladığım temanın bile form özelliği var ama bir kere alışmışım bu eklentiye.
Ek Olarak: Mesajlar bi gidip bi geliyor.Ayrıca hala "İletiniz başarıyla gönderildi." mesajı ekrana düşmediği için ziyaretçinin kafası da karışıyor. :(
Ek Olarak: [COLOR=Red]
Kendi çözümüm:[/COLOR] Bu eklentiyi kullanmayı bıraktım. Bunun yerine Jetpack'la gelen iletişim formu eklentisini kullanıyorum sorunsuz çalışıyor..
Ek Olarak: Merhaba arkadaşlar yine bu eklentiye dönmek zorunda kaldım çünkü jetpack'ın eklentisi sadece admin paneline mesajları gönderiyor yani e-posta adresine mesaj gelmemekte. Ve yine bu
"İletiniz gönderildi. başarılı" mesajı gelmiyor.. :(
Ek Olarak:
Sorunun nasıl çözüldüğü yazıldı.
Youtube: NovaMobi Teknoloji