Yunusemre adlı üyeden alıntı

Yanlış anlamayın şakasına demiştim, peki hocam, bunun dışında örneğin bir arkadaşımız atıyorum 400 TL dolandırıldı,
sizin yapacağınız sanırım zaten takip ettiğime göre önce kişiyi konuya davet etmek, sonra cezasını vermek yani süresiz banlamak,
ama dolandırılan kişi gene rahat olmayacaktır zaten, hani dediğim gibi TC NO ekleme gibi bir sistemmi getirilse?, yada bunun dışında farklı birşeyler? umarım düşünüyorsunuzdur böyle birşeyler elbette.

Yani kişi dolandırıldı, dolandıran kişi banlandı konu kapandı gitti, dolandırılan kişi eli kolu bağlı kaldı, birşey yapamıyor. Merak ettim.

başka sitelerde adam dolandırmadığı kimse kalmamış adam hacklink satıyor hacklink ile hesap satın alıyor becklink verecem diye ve bu **************lar acaip organize şekilde çalışıyor hemde 3-4 kişi mesela çağlar uzun adında seobir adında bir bloğu var adamın işi gücü **************lık ortalama günde 2 kişiyi çarpsa 100 tl den ayda eder 6 bin tl gerisini siz düşünün ve adam ne diyor biliyormusunuz seobizim tekelimizde benimde 100 tl mi çarptı site adminlerinde adamın bilgilerini istedim adamlar beni banladılar ve adam yine cirit atıyor ortalıkta