Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum öncelikle cesaretin için seni tebrik ediyorum, ilk çalışmanı paylaştın bizlerle. Fakat grafiker ünvanını kazanmak o kadar kolay bir şey değil. 2 oval dikdörtgen çizen ben grafikerim diye çıkıyor meydana. Ben WordPress tasarım-kodlama işlerini ücretli yapıyorum, fakat buna rağmen kendime grafiker ifadesini yakıştırmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Grafikerlik farklıdır, ressamlığın dijital hali gibi bir şey. Yetenek ister.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle cesaretin için tebrik ederim. arkadaşlara katılıyorum grafiker olmak sanattır bu bi yazısız(sözlü) kural denebilir. sonralıkla (-:)-) bunu çizmeden önce sanırım site tasarımlarını biraz incelemişsin ama bence dikkatli incelememişsin yada incelemişsin fakat nasıl ayarı tutturacağını çözememişsin. gerek slider gerek arkaplan vs. uyum sağlamaya çalışmışsın fakat bi ebat tutarsızlığı var bunuda deneyerek yılmayarak inceleyerek giderebilirsin bence ilk çalışma olarak gayet başarılı (daha önce bilmiyorum photoshop kullandın mı ama kullanmamışa benziyorsun yada çizim yaptığın program için konuşuyorum kullanmamana rağmen). başarılarının devamını diliyorum.
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benimkilerden iyi valla :D Ben harbi yeteneksizim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam renk uyumuna dikkat edin ayrıca yazılar çok büyük ve çizmiş olduğunuz geometrik şekilleri biraz gölgelendirme ve şık efektlerle süsleyiniz daha güzel şeyler çıkacağına eminim
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Web tasarım çok farklı bir dünya, hem tasarım hemde kod bilmen gerekiyor. Çünkü eğer para kazanmayı düşünüyorsan bu ikisinide bilirsen seni piyasada hemen kaparlar.
İlk başlarda hemen tasarım yapmaya başlama bu senin için yanlış bir yöntem olur ve bu işte yeteneksiz olduğunu düşünürsün. İlk etapta tasarımı yaptığın programı tanı bütün araçlarını kurcala öğren. Sonra mesela buton yap, logo yap bu tür şeyler ile gelişirsin. Daha sonra kendini yeterli görünce internet sitesi tasarımı yapmaya başlarsın.
"...bir daha gel, gel samsundan..."