ebulfeth adlı üyeden alıntı

Evet haklısın herseyde hit muhim falat ben bugün kendi kendime sunu düşündüm fabrikada calısırken niye alexa ve pagerenk diye.Ve söyle küçük bişr çözüm olustu kafamda.
Pagerenk ve alexa degeri iyi olan site hem linkl satımında hemde reklam alımında cok hitli olmasada satıs alabilecek seviyeye gelebilir.Ayrıca hit dediğimiz şey de bize cogunlukta kelime bazlı olarak gelir.Ve bu kelimeleri belli bir seviyey getirmek icin google gözünde degerli olan sitelerden link almak dogru olacagından pr ve alexa buradada işe yarar diye düşündüm.Ama dediğiniz gibi maddi bakımında cok getiri olmayana fakat olmazsa olmazlardandır bu iki unsur.


Haklısınız link satarak para kazanabilirsiniz fakat, hit yoluyla adsense gibi reklam birimlerinden daha kolay para kazanabilirsiniz. Önceden bende pr peşinden koşardım ama artık hiç takmıyorum. Sadece ismi var benim gözümde prnin olsa kötü olmaz iyi olur fakat pr 0 da olsa pek takmam yani. Hedef kelimelerimde üst sıralara çıksam yeterli. Oda hit , hitde kazanç demek benim için.

BrutalStar adlı üyeden alıntı

Zaten pagerank artması demek hit potansiyelinin artması demek hocam, sadece bir rakamdan ibaret değil. :)


Katılmıyorum bu dediğinize önceden dediğinize hak verirdim ama şimdi öyle olduğunu düşünüyorum.

3-4 aylık bir sitem var pr0 ama hiti pr1 olan siteme nazaran çok yüksek. Pr1 olan sitem 100 hiti var ise pr0 sitem 1400 hiti var.

PR nin değeri eskide kaldı bence, sadece link alım satımlarda ve backlink çalışmalarında kullanılan bir değer haline geldi kanımca.

Saygılarımla.