gerçekten güzel tema olmuş sade çok hoşuma gitti biri html/css döksün bunu sonra wordpress iyi olur :D
PSD yayınlandığından beri böyle talepler oldu aktaranlar olur umarım :)
Benim çok hoşuma gitti ve bir kaç bişey sormak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Tasarımlarınızı yaparken herşeyi kendinizmi oluşturuyorsunuz yoksa ücretsiz yayınlanan objeleri kullanıyormusunuz. Örnek vermek gerekirse hazır menü çubuğu, ne biliyim hazır gölgeli çizgiler olabilir veya butonlar filan. Tasarım yaparken hepsini kendinizmi yapıyorsunuz yoksa yardım aldığınız objeler oluyomu? Yardım alınmasının sakıncası varmıdır?
Tasarımlarınızı yaparken herşeyi kendinizmi oluşturuyorsunuz yoksa ücretsiz yayınlanan objeleri kullanıyormusunuz. Örnek vermek gerekirse hazır menü çubuğu, ne biliyim hazır gölgeli çizgiler olabilir veya butonlar filan. Tasarım yaparken hepsini kendinizmi yapıyorsunuz yoksa yardım aldığınız objeler oluyomu? Yardım alınmasının sakıncası varmıdır?
Yani resimler ve iconlar harici herşeyi kendimiz (kendim) oluşturuyorum ki farklı olmasını sağlayan bence tamamen bu , Yardım alınması yeni başlayanlar için tabikide alınması gerekiyor ve zaten sitemizin amaçlarından biride bu :)
Çok güzel bir tasarım olmuş elinize sağlık sınavlar bittikten sonra css/html dökmeyi düşünüyorum :)
Güzel gözüküyor dostum emeğine sağlık :)
Teşekkürler, İyi Kullanımlar :)