-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birçok blogcu ve web sitesi sahipleri uygun içerikleri olduğu halde adsense onay alamamaktan şikayetçi. Bu başlıkta, adsense'den kolay onay alma yollarını tartışabiliriz.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
OmERgin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçeriğiniz özgün ve herhangi bir telif hakkı içermeyen web sitenizin içi en az 15-20 yazı girilmiş şekilde ve günlük ortalama 75-100 hit alıyor durumdaysanız başvurun en geç 1 gün sonra yayına başlamış olursunuz.
Yaklaşık 10-12 blogda bu şekilde onay aldım.
Yeni siteler ve kopyala-yapıştır yapan siteler direk reddediliyor ve özellikle hiti az olanlar 2. onay aşamasından geçemiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu aralar googlenin ne yaptığını ben anlamadım anlayan varsa helal olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Konu uzmanı olmamakla birlikte, yanıltıcı bilgiler vermek istemem zira kendi sitelerimden başvuruda bulunduğum tecrübelerime dayanarak, sitenin özgün olmasın çok dikkat ediliyor. Bu hem resim hem de yazılarda geçerli. Bunun dışında bir bilgim yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Birde Referans seçerek onaylatma var biri bana yapmıştı ama telefon numarası yazmıştı ben unuttum O adamı hatırlamıyorum da adsense hesabı olan birini arıyorum oda çıkmıyor :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Uzun yıllardır adsenseyi yakından takip ediyorum :) adsense hite bakmaz. Ayrıca ben tüm sitelerime en geç 3 günde direk onay aldım. Her zamanda alıyorum şükürler olsun. 30 euroluk kullanmadığım hesabımıda zaten satacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MattCutts amcamın bir sözü var hiç unutmam : ebe köylü kızı ebe köylü kızı İçeriğin çok az başvuru yaparsın, peki söyle bakalım nasıl kazanacaksın ?
ebe köylü kızı ebe köylü kızı hittin yok başvuru yapar hızlı onaylanmasını istersin ? peki söyle bakalım hittin olmadan nasıl kazanacaksın ?
Bak köylü kızı içerik olmadan hit kazanılmaz, hit kazanılmadan adsense yüzüne bile bakmaz.
:rolleyes: