Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak yazıyorum ;

- Öncelikle hak yeme gibi bir durum söz konusu ise hakkı yenen takım Benfica'dır.

- Benfica,Fenerbahçeyi maalesef eze eze yendi,takım kaliteleri apaçık ortaya çıktı.

- Aykut hocam maalesef istifa etmeli ve birçok oyuncu bu takımdan gönderilmeli.Bu takımda halen Selçuk ilk 11'de oynuyorsa durup bi düşünmek lazım.

- Volkana (Trabzonlu) Onur gibi bir alternatif lazım,bu ne böyle geleni yiyor gideni yiyor.

- Orta sahamız çok kötü adamlar iki pasla orta sahayı delip geçiyorlar resmen.Bir Galatasarayın orta sahasına bak bide bizimkine.(Bizde nerde Selçuk İnanlar,Melolar,Snijderler)

- Salih Uçan bence Türkiye'nin en yetenekli futbolcularından biri ama yetenekli olmak maalesef iyi olmayı da beraberinde getirmiyor.Yeteneği ve top tekniği çok iyi ama fizik kalitesi yerlerde diyebilirim.

- Forvete takviye yapmak lazım,Sow ilerde yalnız başına kalıyor ve Semihi madem oynatmayacaksın sat gitsin yerine kaliteli bir forvet al da işe yarasın.

- Takımımızın fiziki kalitesi çok düşük,bak Benficaya adamlar at gibi koşuyor bana mısın demiyor.Bizim takım ise iki koştu mu dilleri dışarı çıkıyor yorgunluktan.

- Ah ah daha söylenecek çok söz var ama kısacası aykut hocamın gönderilmesi yerine yeni bir yapılanmaya gidilmesi gerekmektedir.Galatasarayı kıskanıyorum açıkçası.

Not : Başarılarından dolayı Fenerbahçeyi tebrik etmiyorum,çünkü bu bir başarı değildir.Bizim takımlarımız her sene yarı finali veya finali oynamak zorundadır.Bunu bir başarı olarak gösterip takımlarımızda aşağılık duygusu oluşturmayalım lütfen.
Selametle.