netbozum
wmaraci reklam

TTNET Karınca Hızında İnternet !

7 Mesajlar 1.218 Okunma
Toplam 7 mesaj ve 1.218 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Abi bıktım artık yemin ederim şu heriflerin tekelini artık devlet kırdırsın yeter ya . Sen ben bi hizmeti bu derece kusurlu eksik sunsak mahkemeler burnumuzdan getirir . Bu heriflere neden kimse dokunmuyor ? Ödemediğimiz zaman şak diye kesip kullanmadığın nete bile para yazıyolar herifler o derece haraca bağlamış durumdalarken devlet bunları görmüyomu bile bile vatandaşın dolandırılmasına sessiz kalıyor . Bir tane bu heriflere mahkeme açıp kazanan oldu mu acaba merak ediyorum. Sözde 8Mbit internet kullanıyorum , artırmak istedim alt yapı yok dediler amenna ama bu nedir allah aşkına el insaf ya çevirmeli hızında nete bağlanıyorum 1 aydır yavaşlıyordu artık 5-6 gündür dibe vurdu. Bütün şehire benim hattımımı paylaşıyor bunlar

Siteme giremiyorum kopmalar vesaire saymıyorum bile artık. Modemdendir dediler 70 liraya modem aldım , arıza var hatta dediler herifler geldi ufak ayıraçı değiştirdiler faturaya servis ücreti eklenecek dediler hattan dediler elektrikçi çağırdım hattı yenilettim . Yeter artık yemin ederim yeter ya . Bu adilere bu tekeli sunanlarında allah belasını versin .

wmaraci
reklam

azattarinci azattarinci <?php echo "Crypto"; ?> Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 25 / 48
  • Ticaret 30, (%100)
Adamlar tekelini kurmuş, alternatif olabilecek servis var mı ki rekabet olsun?
ben cepten girsem internete daha hızlı girerim.

Ukrayna Eğitim Danışmanlığı - Sınavsız Ukrayna Üniversiteleri
https://www.ukraynaegitim.gen.tr/

olcaytd olcaytd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 74 / 73
  • Ticaret 17, (%94)
süperonline tavsiye ederim ;)

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
tekel DEĞİLler. TURKCELL SUPERONLINE Mevcut. ADSL Alacaksanız SUPERONLINE tercih ederim, TTNET sözleşmem bittiği gün ayrılıp geçeceğim SuperOnline 'a => Ayrıca şuanda benim internetimde aynı seninki gibi akşam bir şey indirmeyi denedim 5kb/s ile indirdi. Netde gezinme hızını saymıyorum bile.

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

tekel DEĞİLler. TURKCELL SUPERONLINE Mevcut. ADSL Alacaksanız SUPERONLINE tercih ederim, TTNET sözleşmem bittiği gün ayrılıp geçeceğim SuperOnline 'a => Ayrıca şuanda benim internetimde aynı seninki gibi akşam bir şey indirmeyi denedim 5kb/s ile indirdi. Netde gezinme hızını saymıyorum bile.

Tekeller kardeşim olsa almazmıyım yok işte Süperonline 3-5 şehir yazmış daha Yalova da bile yok , tutup da fiber değil dsl alırsan zaten hangi firma olursa olsun telekomun ttnetin alt yapısından verecek hiç bişey de değişmeyecek.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Tekeller kardeşim olsa almazmıyım yok işte Süperonline 3-5 şehir yazmış daha Yalova da bile yok , tutup da fiber değil dsl alırsan zaten hangi firma olursa olsun telekomun ttnetin alt yapısından verecek hiç bişey de değişmeyecek.

Hayır superonline kendi alt yapısı var. Normal ADSL her yerde var neredeyse ama fiber yayılmadı her yere Superonline da. TTNET el alt yapısı ayrı onların.

yefecrin yefecrin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)
ttnet iyi yad kötü kişiden kişiye değişir bunun sebebi alt yapı hocam, 3-4 ay öncesine kadar eski alt yapı vardi oturduğumuz yerde ama şu an yenilendi ve şu anki hızımız altta esli hızımız ise 2mb idi türk telekom yavaş yavaş tüm altyapıyı değiştiriyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al