Uzun süredir geliştirmeleri süren ve son bir buçuk aydır test yayınları süren ihale sitemiz TamVakti'nin İş Ortaklığı Programı'nın açılışını gerçekleştirdik.

Firmalar, webmasterlar ve blog yazarları için yüksek gelir sağlayacak bir kazanç kaynağı oluşturmayı hedefledik. Bu nedenle hem klik başına hem üye başına aynı anda gelir sağladığınız bir model kurduk. Bu modeli kurarken kendi kazançlarımızı uzun vadeye yayarak, İş Ortağına yüksek ücretler sunduk.



TamVakti İş Ortaklığı Programı'nın site sahipleri için çok önemli avantajları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi, TamVakti yeni bir e-ticaret sitesi olduğundan reklamlara tıklayan ziyaretçilerin siteyle ilk kez karşılaşma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı üye olma potansiyeli çok fazladır. Bunun yanı sıra ihale modeli gereği reklamlarda görüntülenen tavan fiyatlar ürünler için çok ucuzdur. (Aynı şekilde Fiyatı Gör tuşlarıda ziyaretçileri tetiklemektedir.) Bu sebeple reklamlar tıklamaya teşvik edicidir.

Test aşamalarımıza katılan internet sitelerinde kullanılan diğer Türk firmalara ait İş Ortaklıkları programlarına göre daha üstün kazançlar sağladığımız tespit edilmiştir. Bu nedenle İş Ortaklığı Programımızın avatantajlarını görmek için mutlaka denemenizi öneriyoruz.

Tahmini kazanç hesapla
Kaynak
------------------------------------------------------------------