Hello deyince telefon açıldı? İki s4 u sırt sırta verdi dosya transferi yapıldı? Televizyona bağlanmasıni biliyoruz simbiyan uygulama ile bile oluyor bu ama bunlar gerçekten var mı bi bilgisi olan? Bir de kablosuz sarj deniliyor doğruluğu nedir acaba?
Öncelikle Hello deyince telefonun açılması % 100 doğru bir olay.Kendimde Galaxy SIII var eğer doğru şekilde verilen direktifleri yerine getirirsen telefon başarılı bir şekilde kilitle uğraşmadan açılabiliyor.Telefonların arkadaşın da dediği gibi NFC isimli uygulamadan ötürü veri aktarımı sağlanabiliyor.1-2 güvenlik onayından sonra,ama bunu güvenlik kısmında ki ayarlardan değiştirmemiz mümkün dü sanırım detaylı bir bilgiye sahip değilim.Kablosuz şarj doğrudur.Telefon'un arkasına taktığın bir aparat sayesinde bunu gerçekleştirebiliyorsun.
Buradan ise;diğer aksesuar ve özelliklerinin tümüne göz atabilirsin ne ve işe yaradıkları hakkında bilgi sahibi olabilirsin.Fiyatları da dâhil.
Kaynak; Samsung Galaxy S4 Aksesuarları ve Satış Fiyatını Açıkladı.!
Şu arkaarkaya koyup dosya transfer olayı videoki gösterildiği gibi kolay olmuyor, sırtsırta verdiğinizde bile ekrandan bir kaç onay vermeniz gerekiyor.
Güvenlik kısmından sanırım halledilmiş durumda.
Vay be harbi iyi yapmışlar o zaman :) kablosuz sarj özelliği doğru mu peki sorularım la bunaltiyorum kusuruma bakmayın.
Yukarı da soruna kaynaklı olarak cevap verdim.
ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı
Bu ozellikler stabil degil bir cok sikinti var istemediginiz yerde kapanmasi vs vs.Ayrica 1.500 TL telefona para veriyorsam 2-3 yil sonra hala destegi olmali yavaslamamali.
bknz : iPhone 4 :)
Bu özelliklerden stabil faydalanmak için iyi derece ingilizce bilmen gerekiyor,çünkü yaptığımız konuşma hatalarının sonucunda SVoice özelliğini kullanamıyoruz.NFC gayet başarılı bir şekilde çalışmakta.Diğer özellikleride pek sık kullanma fırsatım olmadı ama ipuçlarını dikkatli takip ettiğimde bir sıkıntı yaşamadım kolay kolay.Telefonun istemediğin yerde kapanması ile ilgili olarak detaylandırırsan daha rahat yardımcı olabilirim.1,500 TL verip desteğinin olması gibi birşey nedir ? Ne gibi destekten bahsediyorsun ? Yazılım mı ? Eğer yazılımsa ve android'i kastediyorsan,onu Samsung değil Google güncelliyor.Geçen sene aralık'ta S3 aldım ve öyle yavaşlama da pek yok,yüklediğin uygulamaları dikkatli seçersek hem iyi hem de güvenli kullanmış olursun.