Bu özellikler son derece stabil hocam.Sitemde çıkar çıkmaz alan bir moderatör var ve cihazdan son derece memnun hiçbir sıkıntısı yok.Tüm özellikler stabil olarak çalışıyor.Bunu kendisi bizzat inceledi ve inceleme yazısı olarak paylaştı.
Diğer sözünüze istinaden yazıyorum bir telefona 2.000 TL veriyorsam o telefonun hafızasını arttırabilmeliyim,istediğim cihazla veri alışverişi yapabilmeliyim,istediğim gibi kişiselleştirebilmeliyim.Kısacası telefonu bozacaksam da kıracaksamda ben yapmalıyım.Ancak malesef İphone tüm bunları kısıtlıyor :)
Ek Olarak:
Bu da kablosuz şarj standı
Diğer sözünüze istinaden yazıyorum bir telefona 2.000 TL veriyorsam o telefonun hafızasını arttırabilmeliyim,istediğim cihazla veri alışverişi yapabilmeliyim,istediğim gibi kişiselleştirebilmeliyim.Kısacası telefonu bozacaksam da kıracaksamda ben yapmalıyım.Ancak malesef İphone tüm bunları kısıtlıyor :)
Ek Olarak:
Bu da kablosuz şarj standı
Iyide bu dediklerinizin hepsi iPhone'da yapiliyor. iCloud sayesinde istediginiz kadar hafiza artar. Temadan tutun tum yazilara kadar degistirebilirsiniz. Bump ile cok eglenceli veri transferi yapilabilir.
Bunun yani sira oyle elini kolunu sallayana uygulama yaptirip virus bulasmaz telefona. 1 yil sonra hadi eskidin sen diyip yavaslamalar cokmeler baslamaz. 5 tane ard arda uygulama acinda cokmez. Disi `` CIN MALI PLASTIK `` degildir :))) iPhone hic bir zaman donanim telefonu degildir. Donanimi yazilimlari sayesinde maksimum kullanan bir telefondur ve her zaman android ve samsungdan daha iyidir.
ek olarak : kablosuz sarj standinin bir insana wi-fiden milyarlarca kat 3g den milyonlarca kat daha fazla zarar verdigini yani nukleer santralde oturmak gibi oldugunu kanitladilar... :)
Saygilar.