ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

Iyide bu dediklerinizin hepsi iPhone'da yapiliyor. iCloud sayesinde istediginiz kadar hafiza artar. Temadan tutun tum yazilara kadar degistirebilirsiniz. Bump ile cok eglenceli veri transferi yapilabilir.

Bunun yani sira oyle elini kolunu sallayana uygulama yaptirip virus bulasmaz telefona. 1 yil sonra hadi eskidin sen diyip yavaslamalar cokmeler baslamaz. 5 tane ard arda uygulama acinda cokmez. Disi `` CIN MALI PLASTIK `` degildir :))) iPhone hic bir zaman donanim telefonu degildir. Donanimi yazilimlari sayesinde maksimum kullanan bir telefondur ve her zaman android ve samsungdan daha iyidir.


ek olarak : kablosuz sarj standinin bir insana wi-fiden milyarlarca kat 3g den milyonlarca kat daha fazla zarar verdigini yani nukleer santralde oturmak gibi oldugunu kanitladilar... :)

Saygilar.
Hocam iş bulut depolamaya kaldıysa bu androidde de var.Bahsettiğim şey hafıza kartı.Basit gibi görünse de günümüzde hafıza kartlarının depolama boyutu inanılmaz seviyelere ulaştı.Dolayısıyla hafıza kartı olan bir cihazda bilgisayarınızda ki çoğu dosyaları yanınızda taşıyabilirsiniz.İphone gibi ben bu cihazın içerisine 32/64 gb hafıza koydum bununla yetinmeyi öğrenmelisin demez.Bump dediğiniz uygulama daha çok İphone kullananlar çin yapılmış 3. parti uygulamadır.İos kullananların diğer cihazlarla dosya alışverişinden mahrum kalmamaları için yapılmıştır ki her cihazda bump kullanılmıyor ama hemen hemen her cihazda bluetooth kullanılıyor.Bu da küçümsenebilir belki ancak çok sıkıştığınız bir anda bluetooth ile dosya aktarımı yapabileceğiniz bir ortamda bunun kıymetini çok daha iyi anlayabilirsiniz.Önüne gelene uygulamayı Google yaptırmıyo geliştirilmeye ve özelleştirilmeye açık olduğundan geliştiriciler yapıyor.Kötü niyetli ve virüs yazmak insanlar her platformda amacına ulaşır orası ayrı konu :) Bana S4'de 5 tane uygulama açın cihaz çöksün ya da kapanmaya zorla hatası versin Ağzımı bile açmayacağım.8 çekirdekten bahsediyoruz burda :) Örneğin ben her canım sıkıldığında cihazımın firmware dosyalarını çıkartıp kafama göre düzenleyip tekrar rom şeklinde atıp kullanıyorum.Son olarak kablosuz şarj standı ilk olarak nokia lumia ile kendini gösterdi.Apple firması bunu kendine yediremedim demedi de onlar santrallerden bile daha tehlikeli dedi olay bu.Öyle bir durum olsa düşünün Türkiyeyi geçtim diğer ülkelerde üretim izni verirler mi? :)

Saygılar benden :)

Ek Olarak: Bahsetmeyi unuttum.İphone telefonlarının camları olan retina ekranları üreten firma hakkında hiç araştırma yaptınız mı? :)


Ben yardımcı olayım. :)

http://shiftdelete.net/iphone-4-aslinda-nereli-31345.html