lostyazilim
tr.link

SMSList - Ücretsiz SMSList Eklentisi

15 Mesajlar 3.226 Okunma
acebozum
tr.link

phatgit phatgit WordPress Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 294 / 385
  • Ticaret 21, (%100)

SMSList wordpress eklentisi ile SMSList'inize kayıt olan kişilere sms gönderebilirsiniz.

SMSList eklentisi ile neler yapılır?

• Eklentinizi kurduktan sonra ana sayfanızda SMSList eklantisi görünür. Eklenti sayesinde sizden SMS ile duyuru almak isteyen ziyaretçiler cep telefon numaralarını sisteme kayıt eder. Sizde SMSList yönetim panelinden ziyaretçilerinize yeni haber ve duyurularınızı SMS ile gönderebilirsiniz.

• Sistem kullanıcının cep telefonuna gönderilen onay kodu ile çalıştığından izinli reklam gönderim yasal kurallarına uygundur. Ziyaretçi istediği zaman listeden kendi cep telefonu numarasını kaldırabilir.

• SMSList sayesinde Webmaster'lar, tasarım firmaları ve ajanslar müşterilerinin web sitelerine ekleyecekleri bu eklenti ile katma değer sağlarlar ve müşterilerinin memnuniyetini arttırırlar.

• SMSList'i bütün Web siteleri, Dernekler, Vakıflar, Sendikalar, Siyasi Parti Teşkilatları, Meslek Örgütleri, Esnaf Odaları, Mağazacılık ve Perakende Sektörü, Eğitim Sektörü, Dağıtım Sektörü, Turizm ve Eğlence Sektörü, Üretim Sektörü, Otomotiv Sektörü, Bankacılık ve Finans Sektörü, Aracı Kurumlar, Muhasebeciler, Mali Müşavirler, Avukatlar, Doktorlar, Hastane, Klinik ve Poliklinikler, Labarotuarlar, Spor Merkezleri, Spor Kulüpleri kısaca iletişimin bir zorunluluk olduğu her kurum ve sektör SMSList'i kullanabilir.

Eklentiyi indirmek için tıklayın.
bodyguard

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
webimgo

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
çok güzel bir eklenti.wordpress kullansaydım kesin kullanırdım

https://pirilancer.com/freelancer-ara

sercan1097 sercan1097 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
bu eklenti şimdi %100 ücretsiz ve wp sitemizdeki kişilere yeni bir yorum veya konuda mesaj yolluyor...öylemi ????

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Tamda böyle birşey arıyordum ara ara bi hal oldum dedim en sonunda ücretli birşeyler yaptırayım karşıma çıktın umarım patlak vermeyen bir sistemdir :) ileride kullanacağım
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
wmaraci
wmaraci

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Ön yargılıyım. Sistem farklı bir noktada havuz oluşturuyor mu nereden güveneceğim, aynı zamanda bedava SMS hizmetini hangi şebeke ve hat bilgileri üzerinden yapıyor? Bu tarz konularda bir Türk firması iş yaptığında çok ama çok daha ön yargılıyım, bilgilerin nereden çıkacağı belli olmaz.. Hem çoluk çocuğun eline bilgileri düşürmek de çok tehlikeli, biraz temkinli olmak lazım bu tarz paylaşımlarda diyorum.

Evet çok güzel, çok yararlı görünüyor, birçok sitemde kullanmayı düşündüm görünce, ancak işin ucu çok açık ve çok can yakabilir ;)
Altay

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

Altay Altay MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ön yargılıyım. Sistem farklı bir noktada havuz oluşturuyor mu nereden güveneceğim, aynı zamanda bedava SMS hizmetini hangi şebeke ve hat bilgileri üzerinden yapıyor? Bu tarz konularda bir Türk firması iş yaptığında çok ama çok daha ön yargılıyım, bilgilerin nereden çıkacağı belli olmaz.. Hem çoluk çocuğun eline bilgileri düşürmek de çok tehlikeli, biraz temkinli olmak lazım bu tarz paylaşımlarda diyorum.

Evet çok güzel, çok yararlı görünüyor, birçok sitemde kullanmayı düşündüm görünce, ancak işin ucu çok açık ve çok can yakabilir ;)

Dediğiniz gibi bir de sanırım SMS'i kendileri gönderiyorlar. Yani hem numaralar çalınabilir, hem de her SMS için bir kontör almak gerekir. Kayıt olmak için gönderilen doğrulama SMS'leri de kontör götürüyor :)

Yani en iyisi kendiniz kodlayın :)

PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
SMS göndermek sandığınız gibi pahalı bir şey değil bu linkteki gibi çok çok basit bir programla bile operatöre göre sms atma yöntemi ile 0,001 gibi bir fiyata toplu sms gönderilebilir ama fiyat her ne kadar az olsa da bedava değildir ve numaralar kaydedilebilir.

• Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

B Ulusoy adlı üyeden alıntı

SMS göndermek sandığınız gibi pahalı bir şey değil bu linkteki gibi çok çok basit bir programla bile operatöre göre sms atma yöntemi ile 0,001 gibi bir fiyata toplu sms gönderilebilir ama fiyat her ne kadar az olsa da bedava değildir ve numaralar kaydedilebilir.

Kesinlikle, hatta bir çok operatörün bile faturalı mesaj tarifeleri çok uygun (burada bile :) ).
Fakat sorun kendi hattımızdan otomatik olarak nasıl mesaj gönderebileceğimizi çözmek :) Hiç araştırmadım. Ek bir şey gerektiriyor mu?

PHP Coder,

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)

Altay adlı üyeden alıntı

Kesinlikle, hatta bir çok operatörün bile faturalı mesaj tarifeleri çok uygun (burada bile :) ).
Fakat sorun kendi hattımızdan otomatik olarak nasıl mesaj gönderebileceğimizi çözmek :) Hiç araştırmadım. Ek bir şey gerektiriyor mu?

Yukarıda da link vermiştim ama fark etmemişsiniz sanırım. http://www.bilimyazari.com/2013/04/toplu-sms-gonderme-program-v10.html bu program tam da o iş için; kendi hattınızdan siz gönderiyorsunuz.

• Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

B Ulusoy adlı üyeden alıntı

Yukarıda da link vermiştim ama fark etmemişsiniz sanırım. http://www.bilimyazari.com/2013/04/toplu-sms-gonderme-program-v10.html bu program tam da o iş için; kendi hattınızdan siz gönderiyorsunuz.

Pardon görmemişim :) dün gece 3'de yatıp 10'da kalkıp da hala ayakta olursanız siz de farkedemeyebilirsiniz :)
Teşekkürler ...

PHP Coder,
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al