Bu konu ile ilgili daha önceki başlıklarınızda size div/css ile ilgili bilgiler aktarmıştık. Siz birşeyler öğrenmek yerine kendinize iş yaptırmaya çalışıyorsunuz. Bu tip problemler div katman(layer) ayarları ile ilgilidir. Ben ve diğer arkadaşların sizin daha önceki konularınızda cevapladığı z-index ile ilgili makale araştırdınız mı ?

Sürekli msn-skype verip bana yardımcı olun mantığında ilerliyorsunuz ama bu durumun WmAraci.com sitesine bir katkısı olmadığı gibi forum mantığına da aykırıdır.

Bu tip web sitelerinin amacı iletilen problemleri beraber paylaşıp/çözerek diğer kullanıcılara da katkıda bulunmaktır. Sizler işi tamamen "armut piş ağzıma düş" mantığına getirmiş bulunmaktasınız. Mesajlarınızın bir çoğunda birşeyler öğrenmek yerine sürekli "bu problemi nasıl çözerim msn vereyim yardımcı olun" olarak hareket ediyorsunuz.

Şu an burada yazdıklarımı yanlış anlayabilirsiniz ama tamamen sizin iyiliğiniz için yazmaktayım. Yarın bir gün gerçek bir webmaster olduğunuzda da problemlerinizi forumlara yazarak değil araştırma yapıp öğrenerek çözmeniz gerekecektir.

Burdan bizlere "şu iş nasıl yapılır, yada neden böyle oluyor" diye soru sormanız hem sizin için hemde diğer kullanıcılar daha iyi olacaktır.