lostyazilim

'Beşiktaş'ta sadece Beşiktaş'ın şampiyonluğu kutlanır'

44 Mesajlar 7.496 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

AliAkan adlı üyeden alıntı

Galatasarayın şampiyonluğunu kutluyorum,alkışlıyorum ama tıklım tıklım beşiktaşlı taraftarın dolu olduğu bir yerde nasıl galatasarayın şampiyonluğunun kutlanmasına izin verebilirler?

bu izni beşiktaşlılardan mı alacağız?
kim oluyorsunuz da beşiktaş semtini benimsiyorsunuz? elinizden birşey gelmiyor anca hır gür kavga!
ozaman galatasaray üniversitesinde okuyan beşiktaşlılar orada okumamalılar ya da lisesinde ya da müzenin önünden geçememeliler
sığ düşünmeyin
isousluer brk soulmy

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Graph Graph Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 7, (%86)
babası annesi yada kardeşi galatasaylı olup kendi beşiktaşlı olanlara yol gözüktü :) hadi sağdan yavaş yavaş... nasıl olurda galatasaylı biriyle evi paylaşabilirsiniz ki ? yada galatasaraylı biriyle nasıl evlenebilirsinki :) sen beşiktaş semtindensin :)

bu nasıl bir zihniyettir yahu millet ne yapacağını şaşırmış takım şampiyon olmuş istedği yerde istediği şekilde gider kutlamasını yapar siz şampiyon sizde yapın böyle fesatlıkla olucak işler değil bunlar bir bir galatasaraylı olarak 2 gün öncesinde fener-benfica maçnı izleyip fener gol attığında goool dedik

o halde gs'li birini sevme evlenme !

o halde gs'li birinin elinden ekmek yeme (aile)

o halde çocuğun oldu gs'yi tutarsa kır koılunu bacağını dilendir. evlatlıktan reddet
isousluer soulmy

kişi bu mesajı beğendi.

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Resmen saçmalıktan öte birşey değil, araçlarla gidenlere taş atmakta neyin nesi, özgürlük kelimesini sanırsam çarşı gurubu lügatından çıkarmış.

boş çuval dik durmaz

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Bu ülkede böyle şeyler de oluyo tabi. Ya abi anlamıyorum valla ya. Tebrik etmek gerçekten çok mu zor ?
Elin gavuru bir iş yaptığında ilk kendi arkadaşları tarafından tebrik edilirken, bizde ilk kendi arkadaşlarının kıskançlıkları tarafından ayağı kaydırılmaya çalışılıyor.

İnsanlık her zaman ileri gitmeye çalışırken bu ülke niye geri gitmeye çalışıyor anlamıyorum. Ya herkes bir orta yolunu bulamayacak kadar beyinsiz mi anasını satıyım. Tebrik etmeyi, hatta gerekirse onlarla birlikte sevinçlerini paylaşmayı öğrenin.

Beşiktaş şampiyon olsun gerekirse gelsin evimde kutlasınlar. Gerekirse sevinçlerine ortak dahi olurum.
Ama bu yapılan terbiyesizlikten başka bir şey değil.

Bu ülke işte bu yüzden gelişmiyor. Beyinsiz dolu !

Neyse daha fazla şey yazardım da, banlanmayalım gereksiz yere.
isousluer brk YMG

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Criweb Criweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 24 / 48
  • Ticaret 2, (%100)
şampiyon olupta ülkenin her tarafında dayak yiyen ilk taraftar galatasaray taraftarı, kardeşim biliyosun dayak yiyeceğini ne diye gidiyosun müstahaktır kadıköyde de beşiktaşta da ankarada da dayak yemişler, lakin maalesef bir gsli taraftar ankaragücü taraftarı olduğu söylenen kişi tarafından öldürülmüş kınıyoruz. İnsanları tahrik ederseniz karşılığını alırsınız üzgünüm ama gs taraftarıda karşılığını almış.Şampiyonluktur kutlasınlar oynasınlar güzeldir lakin bununda bi sınırı var herkes o sınırı bilecek, gs fbnin şampiyonluklarında yapmadığını fbden beklemesin aynı şekilde bjkdende bu 3 takımda aynıdır taraftarlık başka bir yanda dursun.

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Criweb adlı üyeden alıntı

şampiyon olupta ülkenin her tarafında dayak yiyen ilk taraftar galatasaray taraftarı, kardeşim biliyosun dayak yiyeceğini ne diye gidiyosun müstahaktır kadıköyde de beşiktaşta da ankarada da dayak yemişler, lakin maalesef bir gsli taraftar ankaragücü taraftarı olduğu söylenen kişi tarafından öldürülmüş kınıyoruz. İnsanları tahrik ederseniz karşılığını alırsınız üzgünüm ama gs taraftarıda karşılığını almış.Şampiyonluktur kutlasınlar oynasınlar güzeldir lakin bununda bi sınırı var herkes o sınırı bilecek, gs fbnin şampiyonluklarında yapmadığını fbden beklemesin aynı şekilde bjkdende bu 3 takımda aynıdır taraftarlık başka bir yanda dursun.

Hocam sen bu kafayla devam et.
EsiN

kişi bu mesajı beğendi.

boş çuval dik durmaz

• Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 24 / 48
  • Ticaret 2, (%100)

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Hocam sen bu kafayla devam et.

Orası bana kalan birşey, siz gel beni öp derseniz öperler yanlış veya doğru hiç bir zaman tek taraf suçlu değildir bu asla unutulmamalı.

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)

AliAkan adlı üyeden alıntı

Orası türkiye toprağı olabilir ama adı üstünde Beşiktaş semti. O semtte ki insanların beşiktaşlı olduğunu bile bile bu bayrağı asıyorsa sonunun böyle olacağını bilmelidir.

Ne yani semte taşınırken insanların takımınımı soruyorlar. Bana göre sadece akıl fukaralığı bu olay.
AhmetOztasci

kişi bu mesajı beğendi.

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

• Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 24 / 48
  • Ticaret 2, (%100)
beyler birbirimizi kandırmayalım şimdi allah için gs taraftarını suçsuz çıkartmayın gs taraftarlarının amacının diğer taraftarları tahrik etmek olduğunu cümle alem biliyo kimse birbirini yemesin şampiyon oldu haketti tamam lakin bu kadarda bilmemezlikten gelmeyin Türkiyede yaşıyorsunuz bunları bilemeyecek kadar cahil değildir kimse heralde ?

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)

Criweb adlı üyeden alıntı

beyler birbirimizi kandırmayalım şimdi allah için gs taraftarını suçsuz çıkartmayın gs taraftarlarının amacının diğer taraftarları tahrik etmek olduğunu cümle alem biliyo kimse birbirini yemesin şampiyon oldu haketti tamam lakin bu kadarda bilmemezlikten gelmeyin Türkiyede yaşıyorsunuz bunları bilemeyecek kadar cahil değildir kimse heralde ?

Hiç gerek yok sana cevap vermeye editliyorum mesajımı. Belli ki daha çocuk yaştasın. Aklın pek basmıyor bazı şeylere.

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al