Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Telsim zamanında aldığım an itibari ile yaklaşık 7-8 senelik numaramdan ötürü, 2 sene Vodafone, Numara taşımadan sonra ise TURKCELL...Şu anda Turkcell kullanıyorum Kendimize ait bayii'miz var. Birçok TURKCELL müşterisi bundan sıkıntı duysa da, Bence sıkıntı duyulmasının tek nedeni, Kampanyaları vs. kaçırmalarıdır :) Turkcell ile Vodafone eşit özelliklere sahip denilebilir, ancak Turkcell'in kapsama kalitesi her zaman daha üstündür...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turkcell
Yıllardır alışmışız turkcelle değiştirmek içimizden gelmiyor. :) Bu aralar turkcell kazıklarından bıktım, diğerleri düzgün olsa onlardan birine geçerim ama al birini vur ötekine.
GeNCo
Freelancer...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Avea kullanmamın nedeni;
Heryöne 500 dk. + Heryöne 1000 SMS + 1GB İnternet = 19 TL
1 yıldan fazladır kullanıyorum. Memnunum Avea'dan... ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Oluklu Mukavva
-
-
Ad Soyad
ö** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
turkcell kullanıyorum çünkü ben hat aldığım zamanlarda wodafone yoktu telsim vardı oda beş para etmezdi yani böyle geldiiii böyle gider
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Turkcell'den dönem Vodafone'luyum.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
5 sene Turkcell, 4 sene de Avea kullandıktan sonra şimdi de Vodafone'a geçtim. Çekim kalitesinde avea'dan daha iyi olduğu aşikar. 1 gb'lık interneti inanılmaz hızlı. Merkezde bir yerde oturuyorsanız 20-25 mbit hızı var 3g hızının. Bu beni gerçekten etkiledi, şimdiye kadar böyle bir şey görmemiştim. Özet olarak şunu söyleyeyim; En pahalısı ve kampanya sınırlaması en fazla turkcell(çekim kalitesi iyi), en ucuzu ve kampanyanın çok olduğu avea,(çekim kalitesi çok iyi değil) orta halli ve kaliteli isteyen için ise vodafone benim için. Kampanyaları da orta halli. Ben özgür genç tarifesindeyim merak edenler olursa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
3 sene önce aldığım telefon sürekli kontör harcıyordu.Benden habersiz nete falan bağlanıyordu :D Bende araştırdım Vodafone sınırsız internet vardı.Onun bahanesiyle geçtim hala kullanıyorum :D Sınırsız internet ve vodafone arası konuşma paketleri bana cazip geldiğinden tercih ettim :D