ibo71 adlı üyeden alıntı

Her semtin bir kuralı bir adabı vardır bu parti,taraftar,dernek,örgüt vs çoğalır gider kutlamaların yapılacağı yerler vardır yapılmayacağı yerler vardır yorumlarınıza dikkat edin siz BEŞİKTAŞ taraftarına beyinsiz diyemezsiniz!

Sanırım yanlış anladınız beni. Ben taraftarlara beyinsiz demedim, bu düşünceye kimler sahipse onlara dedim. Hatta beyinsiz değil zihniyeti bozuk insanlar. Allah bize bir akıl vermiş düşünelim diye. Bu insanlar düşünme eylemini gerçekleştiremiyor ne yazık ki.

Bakın size bir olay anlatayım. Ben Konyalıyım. Geçen sene Galatasaray'ın şampiyonluğunda Zafer Meydanı'na kutlamalara gittim. Binanın birindeki kafede Fenerbahçe formalı biri vardı. Dışarıdan gözüküyor yani. Birkaç Galatasaraylı taraftar küfür etti. Küfür eden insanlarda zihniyeti bozuk insanlar. Ben beklerdim ki o Fenerbahçeli taraftar Galatasaray'ı alkışlasın. Ama yapmadı. Anladım ki onun da zihniyeti bozuk. Aradan birkaç saat geçti Konyasporlu taraftarlar bıçaklarla üzerimize yürümeye başladılar. Burası Konya nasıl olurda Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlarsınız diye. Onlar da zihniyeti bozuk insanlar.

Demem o ki bunun taraftar olmakla değil insan olmakla alakası var. Kötü mü olur Galatasaray şampiyon olduğunda diğer takımın taraftarları alkışlasın, Fenerbahçe şampiyon olduğunda diğer takımın taraftarları alkışlasın. Diğer takımlar için de aynısı geçerli.

Sürçü lisan ettiysem affola.