lostyazilim
tr.link

Kitap Tavsiyesi?!

9 Mesajlar 1.084 Okunma
lstbozum
tr.link

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Selam,
Arkadaşlık ve sevgisi üzerine kurulu şöyle bildiğin damardan okunacak kitap tavsiyesi bekliyorum.

Not:
Anime izleyenler varmıdır bilmem ama yinede ; One Piece'de Luffy'nin abisinin ölme sahnesi, Shippuudende Narutonun kayıpları anlarındaki duygusal sahneler'i bilirsiniz. Hah işte o şekil sıkmayacak, duygusal moda bağlayacak, merak uyandıracak bir kitap varsa bileniniz yorumunuzu bekleriz :)

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
wmaraci
reklam

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Hocam yüzlerce kitap önerebilirim, ama en başta okumadıysan şu kitabı bir oku; Uçurtma Avcısı

boş çuval dik durmaz

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Ooww az kalsın ağlıyordum One Piece'de Ace öldüğünde ya. Naruto zaten odun, onun yaptığı tek şey konuşmak.
Bazen duygusala bağlıyor Sasuke sahnelerinde. Aynı şey Fairy Tail'de Future Lucy'nin ölümünde de vardı.

Kitap değil de, ancak mangalarda bu tarz etkiyi bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bir de manga okurken duygusal sahnede Bleach müziği açtığınızda tamamdır. :)

• Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Hocam yüzlerce kitap önerebilirim, ama en başta okumadıysan şu kitabı bir oku; Uçurtma Avcısı

Listeye aldım :) teşekkürler.

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Ooww az kalsın ağlıyordum One Piece'de Ace öldüğünde ya. Naruto zaten odun, onun yaptığı tek şey konuşmak.
Bazen duygusala bağlıyor Sasuke sahnelerinde. Aynı şey Fairy Tail'de Future Lucy'nin ölümünde de vardı.

Kitap değil de, ancak mangalarda bu tarz etkiyi bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bir de manga okurken duygusal sahnede Bleach müziği açtığınızda tamamdır.
:)

Ya herşeyden öte şu sony vegas ile yapılan full film özeti oluyor. Mesela Nami'nin ekibe katılışı, Usop ve Luffy'nin savaş sonrası ayrılmaları ve ekibe katılmak için salya sümük ağlaması, Chopper'in arkadaş bulamaması Hiluluğun onun gözündeki değeri, Robin'in yaşama istemesi uzarda gider bu liste :)
Tam olarak bunu arıyorum bende ama anime & manga ikilisi yetmiyor :) Fariy'i izlememiştim onuda izliyeyim bir ara. Bu şekilde tesiri yüksek kitap arıyorum. Yani bir adım öteye dediğin gibi ağlıcaklı olmak değil atlatsın istiyorum yani..

Interface Designer / IT
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Ya herşeyden öte şu sony vegas ile yapılan full film özeti oluyor. Mesela Nami'nin ekibe katılışı, Usop ve Luffy'nin savaş sonrası ayrılmaları ve ekibe katılmak için salya sümük ağlaması, Chopper'in arkadaş bulamaması Hiluluğun onun gözündeki değeri, Robin'in yaşama istemesi uzarda gider bu liste :)
Tam olarak bunu arıyorum bende ama anime & manga ikilisi yetmiyor :) Fariy'i izlememiştim onuda izliyeyim bir ara. Bu şekilde tesiri yüksek kitap arıyorum. Yani bir adım öteye dediğin gibi ağlıcaklı olmak değil atlatsın istiyorum yani..

Anladığım kadarıyla duygusal AMV tarzındaki şeyler arıyorsunuz.
Fairy Tail'de duygusal kısım genelde mangada. Animesi bittiği için son bölümler mangadan takip ediliyor.

Bu tarz AMV'ler hemen hemen her animede/mangada var. Tek tek youtube'da aramak gerekli. Bu şekilde bir şey bulabilir misiniz kitap olarak tam bilmiyorum. Genelde bu denli duygulu işleri japonlar işliyor. Fairy Tail'de nakama power var mesela. Arkadaşlık gücü diye. Lucy ölüyor adam önüne gelene dere tepe düz giriyor. 175 bölüm animesi var. Anime 1-2 yıllık araya girdi/ya da bitti. Oraya kadar izleyebilir devamını mangadan okuyabilirsin.

Bleach. Ah bleach. Bunun müzikleri üzerine müzik tanımıyorum. Duygusal yerlerde gerçekten müzikle birlikte iyi damardan giriyorlar. Aksiyon yerlerinde gaza getiriyorlar. Bleach izlemediyseniz bunu da izlemenizi tavsiye ederim.

Güney kore yapımı manga var: Veritas adında. Gerçekten güzeldir. 60-70 bölüm.

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)
Sevgi üzerine arıyorsan; bildiğin bir hikayeyi bilmediğin yönleriyle farklı bir üslupta dokumak için: Yusuf ile Züleyha/Nazan Bekiroğlu
Harika denecek bir yapıt değil ama okumaya değer.

• Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

Anladığım kadarıyla duygusal AMV tarzındaki şeyler arıyorsunuz.
Fairy Tail'de duygusal kısım genelde mangada. Animesi bittiği için son bölümler mangadan takip ediliyor.

Bu tarz AMV'ler hemen hemen her animede/mangada var. Tek tek youtube'da aramak gerekli. Bu şekilde bir şey bulabilir misiniz kitap olarak tam bilmiyorum. Genelde bu denli duygulu işleri japonlar işliyor. Fairy Tail'de nakama power var mesela. Arkadaşlık gücü diye. Lucy ölüyor adam önüne gelene dere tepe düz giriyor. 175 bölüm animesi var. Anime 1-2 yıllık araya girdi/ya da bitti. Oraya kadar izleyebilir devamını mangadan okuyabilirsin.

Bleach. Ah bleach. Bunun müzikleri üzerine müzik tanımıyorum. Duygusal yerlerde gerçekten müzikle birlikte iyi damardan giriyorlar. Aksiyon yerlerinde gaza getiriyorlar. Bleach izlemediyseniz bunu da izlemenizi tavsiye ederim.

Güney kore yapımı manga var: Veritas adında. Gerçekten güzeldir. 60-70 bölüm.

Death Note, Hellsing, Basilisk, Afro Samuray, Bleach bitirdiklerim.
Sürekli olarak One Piece ve arada Naruto izliyorum(sıkıldım fillerden).
Dediğiniz gibi Bleach ve Narutonun full müzik listesi var ama düzgün bir manga kaynağı yok. Fairy aklımdaydı zaten onu bi izlerim :)

Ömer Burak adlı üyeden alıntı

Sevgi üzerine arıyorsan; bildiğin bir hikayeyi bilmediğin yönleriyle farklı bir üslupta dokumak için: Yusuf ile Züleyha/Nazan Bekiroğlu
Harika denecek bir yapıt değil ama okumaya değer.

Sevgi üzerine derken sadece arkadaşlık ve arkadaşlık sevgisini kastetmiştim ama aşkta olur :)

Interface Designer / IT

• Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Death Note, Hellsing, Basilisk, Afro Samuray, Bleach bitirdiklerim.
Sürekli olarak One Piece ve arada Naruto izliyorum(sıkıldım fillerden).
Dediğiniz gibi Bleach ve Narutonun full müzik listesi var ama düzgün bir manga kaynağı yok. Fairy aklımdaydı zaten onu bi izlerim :)

Naruto'da daha 5 bölüm filler var. Herhalde ondan sonra da yine filler gelir. Tadını kaçırdılar animenin.
FMA Brotherhood'da izleyebilirsiniz. O da çok güzel bir animedir. :)
Tıpkı Death Note gibi bir anime olarak Code Geass'i de önerebilirim, o da oldukça güzeldir. Hatta Death Note'dan sadece bir adım sonra ya da kimilerine göre bir adım önde geliyor. Duygusallık bayağı var.

Elfen Lied vardır, çok kısa ama bir çok kişi bunu izlerken ağlıyor. :)

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ben de anime/manga delisiyimdir. :D

• Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

Naruto'da daha 5 bölüm filler var. Herhalde ondan sonra da yine filler gelir. Tadını kaçırdılar animenin.
FMA Brotherhood'da izleyebilirsiniz. O da çok güzel bir animedir. :)
Tıpkı Death Note gibi bir anime olarak Code Geass'i de önerebilirim, o da oldukça güzeldir. Hatta Death Note'dan sadece bir adım sonra ya da kimilerine göre bir adım önde geliyor. Duygusallık bayağı var.

Elfen Lied vardır, çok kısa ama bir çok kişi bunu izlerken ağlıyor. :)

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ben de anime/manga delisiyimdir. :D

Yazın boş vaktim kalmayacak gibi, hayırlısı :)
Teşekkürler.

Interface Designer / IT
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al