Duyduğum en saçma şey diyebilirim. Web sitelerinin hepsinin başarılı olmasını beklemek niye onu hiç anlamadım? Bunlar insan ya da hayvan değil ki başarısız olup kapatılanlar için üzülelim. Başarısız olduysa webmaster yeterince çalışmamış ya da yanlış konu seçmiş demektir. İnternet çöplüğüne bir konu daha.
Fikirlere saygısı olmayana benim de saygım yoktur, cevap vermeyeceğim.
Yazının tamamını oku diye arkadaşımız boşuna dememiş :)
Gelebilecek cevapları tahmin ettim :p
Hepsini okudum hatta sonrasında yazılanları da okudum ama mantılı tek bir yan göremedim.
Ters mantığa düz bir şeyler söylersem tabii ki saçma gelir.
Fikirlere saygılı olmayı öğrenmen lazım.
1.. Öncelikle çok ciddi bir altyapı gerektirir
2.. İşin içine reklam gelirlerini paylaşmak meselesi girerse anlaşmazlıklar baş gösterir
3.. Hiç bir proje adamın biri çıktı bu maddeden önce iki madde yazdı diye iptal edilmez :)
Ek Olarak:
bu yaklaşıma göre Tumblr tamamen mantıksız bir oluşum oluyor, bence eksikleri olabilir ama sonuçta fikirdir...
2.. İşin içine reklam gelirlerini paylaşmak meselesi girerse anlaşmazlıklar baş gösterir
3.. Hiç bir proje adamın biri çıktı bu maddeden önce iki madde yazdı diye iptal edilmez :)
Ek Olarak:
bu yaklaşıma göre Tumblr tamamen mantıksız bir oluşum oluyor, bence eksikleri olabilir ama sonuçta fikirdir...
Sadece fikir şu anda gerçekleştirilir veya gerçekleştirilmez tam bir şey söylemek zor ama bence de çok büyük bir altyapı gerekir.
Tumblr benzeri bir şey ama daha gelişmişi diyelim.