Kakarotto adlı üyeden alıntı

Peki burada "yaş" faktörünü hiç hesaba kattınız mı ? Google yaşlı siteleri sıralamada öne getiriyor, bunu da unutmamak gerekli. ;)

Pekala bu halk dilinden anlatayım.
Bir kahvehaneye gittiniz. Orada böyle sakallı yaşlı yetişkin amcalar var.
Siz ise 20-21 yaşlarında çıtır bir delikanlısınız. Üniversite okuyorsunuz ve adeta bilgi damlıyor sizden. Ama o kahvehaneye girdiğinizde oradaki yaşlıların dedikleri sizin dediklerinizden daha fazla dikkat çekiyor... Acaba sebebi nedir ?

Bilgi mi ? Yaşam tecrübesi mi ?
13-15 yıllık site elbetteki Google gözünde değerli olacaktır. Sesli Chat gibi kelimede ilk sırada çıkan bir sitenin de hiti düşük olmaz. Yani eğer o açıdan bakarsak onun da PR değerinin yüksek olması lazım, ama neden 5 ?

http://mfyz.com/ bu blog 10 yıllık bir blog. Bu da PR5...
Ama sadece bir blog değil mi ? WMAracı ile aynı değeri paylaşıyor...



Evet, haklısınız. Ben anlamıyorum, çook adaletli dağıtılıyor.
Adalet damlıyor Google'ın ağzından.



Tamam hocam sen haklısın :D Ne diyeyim herkesin kendi fikirlerince haklı olduğu konular var onu bende anlamış değilim neden 5 den sonrası olmuyor çok kaliteli siteler 5 sınırında kalıyor. hit de fayda etmediğine göre zaman bekleniyor ama şu da var kısa zaman içerisinde eğer pr 10 olursa ne anlamı kalır adaletin ? zamanla ve Googlenin sistemi bambaşka birşey demkki ben akıl erdiremiyorum.. Neyse hocam biz pr güncellemesini bekleyelim geldiğinde herkes buradan aldığı notu değerlendirerek bilgi paylaşımında bulunabilir. Yada farklı bir Konu başlığı altında yayınlayabiliriz. Konu başlığı benden :D