lostyazilim
tr.link

Sitenizin Android Uygulamasını Google Play Store'a Koyuyoruz! (Referanslı, Örnekli, İstatistikli)

23 Mesajlar 6.622 Okunma
acebozum
tr.link

future future Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)
Halihazırda aktif olan bir websiteniz var; daha çok kitleye ulaşıp, reklam mı yapmak istiyorsunuz. Sizler için bu fırsatı çok uygun fiyatlarla ayağınıza getirdik.

[SIZE=3][COLOR=Blue]Ne Yapıyoruz?[/COLOR][/SIZE]
Dünya'da en çok kullanılan mobil işletim sistemi konumunda olan ve Google'a ait olan Android İşletim Sistemi'ne sahip cihazlar üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir olan eski adıyla Android Market, yeni adıyla Google Play Store Uygulama ve Oyun Marketi'ne sitenizin uygulamasını koyuyoruz.

[COLOR=Blue][SIZE=3]Neler Yaptım?[/SIZE][/COLOR]
Android'in ilk çıktığı dönemlerden olan 2008 yılında Android Uygulama geliştirmeye başlayıp, belirli bir süre sonra bırakıp ardından ise piyasadaki sayılı lider Android uygulama, haber sitelerini oluşturup; çeşitli sebeplerle satmak zorunda kalmıştım.

2009 - 2012 yılları arası birçok büyük ve hala popüler olarak var olan Android sitelerini tek başıma idare ettim; içerik, tasarım ve diğer herşey bakımından.

[COLOR=Blue][SIZE=3]Google Play Store'a Uygulamamı Koymak Bana Ne Kazandıracak?[/SIZE][/COLOR]
Eski adıyla Android Market, yeni adıyla Google Play Store; dev rakibi Apple App Store'un uygulama, oyun indirme sayısına kısa sürede ulaştı.

Şuanda Samsung, HTC, Sony ve daha adını sayamadığım birçok dev şirket Android telefon ve tabletlerinde Android işletim sistemi kullanmaya, buna istinaden kullanıcı sayısının her geçen gün artmasına neden oluyor.

[SIZE=4][COLOR=Red]2012'de 25 Milyar Uygulama Barajı Aşıldı![/COLOR][/SIZE]

[COLOR=Red][SIZE=6]
KAZANÇLARINIZ[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=2]Siz de Google Play Store'da sitenizin uygulamasını yayınlatarak, [COLOR=Blue]daha çok kullanıcıya erişme[/COLOR]yi; sizi takip etmek isteyenler için daha rahat bir platform oluşturmayı, [COLOR=Blue]reklam[/COLOR]ınızı yapmayı ve en önemlisi uygulama açıklamasında sitenizin adresini yayınlatarak[COLOR=Blue] Sitenize Goo[SIZE=2]g[SIZE=2]le'dan[/SIZE][/SIZE] Backlink [/COLOR]almayı sağlayabilirsiniz.[/SIZE] Ayrıca Google'ın ADMOB Mobil Reklam Sistemi ile [COLOR=Blue]Para Kazanabilirsiniz[/COLOR].

[COLOR=Blue][SIZE=3]Yayınladığımız Örnek Uygulamalar[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=2][SIZE=4]Android Haber:[/SIZE][/SIZE][/COLOR] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Android.Haber

[COLOR=Red][SIZE=3]Android Haber Uygulaması İstatistikleri:[/SIZE][/COLOR]
Şuana kadar 5000+ 'den fazla kişi uygulamayı indirdi ve hergün ortalama 20-30 kişi uygulamayı indirmeye devam ediyor. Uygulamayı indirenlerden çoğu güncel olarak uygulama üzerinden siteyi takip etmeye devam ediyor.
Android Haber, Android Haberleri gibi birçok kelimede Google Play Store'da ilk sıralarda çıkıyor.

[SIZE=3][COLOR=Red]Buyrun İstatistik Resimleri:[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=Red]Örnek Uygulama 2 (07.05.2013 Yeni Kondu):[/COLOR] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wSeferSaatleri

[COLOR=Red]Örnek Uygulama 3 (08.05.2013 Yeni Kondu):[/COLOR] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wOrtamist

[COLOR=Red][SIZE=5]

Daha Ne Duruyorsunuz?
Uygulamanızı Google Play Store'a Sadece 10TL'ye Koyuyoruz!

[/SIZE][/COLOR]

Önemli Notlar:
- Uygulamanızı biz yapmıyoruz, fakat size çok kolay bir şekilde yapacağınız site adresi söylenir; oradan kolayca yapabilirsiniz.
- Ödeme alınmadan Uygulama, Market'e konmaz.
- Ödeme sonrası; yaptığınız uygulama APK dosyası, uygulama logosu, uygulama ekran görüntüleri, Açıklama bölümlerini bize gönderiyorsunuz, Google Play Store'da 2 saat içinde görebiliyorsunuz.

Uygulamanızı Google Play Store'a Koymaya Karar Verdikten Sonra Her Konuda Yardımcı Olmaktan Memnun Olurum.

Ödeme şekilleri Misli, İş Bankası uygundur.

[COLOR=Navy][SIZE=3]wmaracı dışı Msn & Skype & Mail Adresi: kngblood (at) hotmail.com[/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=4]Önemli: Lütfen Konuya Gereksiz ve Baltalayıcı Yorumlar Yapmayınız, Soracaklarınız için İletişime Geçiniz.[/SIZE][/COLOR]

Referanslar & Örnekler
Android Haber: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Android.Haber
Sefer Saatleri: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wSeferSaatleri
Çanta Modelleri: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CantaModelleri
Ortamist (hakanince): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wOrtamist
İŞKUR İlanları (şirinbaba): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iskurisilanlari

wmaraci
reklam

AndroidMarket AndroidMarket WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 138 / 50
  • Ticaret 80, (%100)
Hocam o kolay yapma yöntemi nedir?
Pm lütfen.

tolgahanuzun tolgahanuzun .com Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 32 / 38
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam merhaba. Mesela ben bir sitenin uygulamasını sizin önereceğiniz site ile yaptım. Bunun içine reklamımı o vereceğiniz site üzerinden mi atıyorum? Yoksa indirme başına ücretmi alıyorum?

• Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)

AndroidMarket adlı üyeden alıntı

Hocam o kolay yapma yöntemi nedir?
Pm lütfen.

Vereceğim yöntem değil bir sitedir hocam. Uygulama yapmanıza yaramıyor, sadece verdiğim örnek uygulamadaki resimlerden göreceğiniz gibi; örneğin wordpress siteniz var ve WPTouch eklentisi ile mobil olarak ayarladığınız sitenizi açıyor sadece uygulama üzerinden.

tolgahanuzun adlı üyeden alıntı

Hocam merhaba. Mesela ben bir sitenin uygulamasını sizin önereceğiniz site ile yaptım. Bunun içine reklamımı o vereceğiniz site üzerinden mi atıyorum? Yoksa indirme başına ücretmi alıyorum?

Hocam benim vereceğim site yukarda arkadaşa yazdığım gibi; sadece sitenizin mobil sürümü var ise, onu açıyor, başka birşey yapmıyor. Yani biz sadece uygulamanız var ise; Google Play Store'a koyuyoruz.

Yine arkadaşa yazdığım gibi örneğin wordpress siteniz var ve WPTouch eklentisi ile mobil olarak ayarladınız. Ordan mobil Adsense kodları alarak, eklentinin ayarlarından koyabiliyorsunuz sitenize.
tolgahanuzun

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

AndroidMarket AndroidMarket WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 138 / 50
  • Ticaret 80, (%100)

future adlı üyeden alıntı

Vereceğim yöntem değil bir sitedir hocam. Uygulama yapmanıza yaramıyor, sadece verdiğim örnek uygulamadaki resimlerden göreceğiniz gibi; örneğin wordpress siteniz var ve WPTouch eklentisi ile mobil olarak ayarladığınız sitenizi açıyor sadece uygulama üzerinden.

Hocam benim vereceğim site yukarda arkadaşa yazdığım gibi; sadece sitenizin mobil sürümü var ise, onu açıyor, başka birşey yapmıyor. Yani biz sadece uygulamanız var ise; Google Play Store'a koyuyoruz.

Yine arkadaşa yazdığım gibi örneğin wordpress siteniz var ve WPTouch eklentisi ile mobil olarak ayarladınız. Ordan mobil Adsense kodları alarak, eklentinin ayarlarından koyabiliyorsunuz sitenize.

Hmm anladım hocam,yine de teşekkür ederim cevapladığınız için.

hakanince hakanince Mobile Game Developer Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 84 / 11
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam mobil sistemler ile tam uyumlu bir microblog sitem var ancak ben android sistem için uygulama yapıp google play' e koymak istiyorum. Kısaca tam aradığım konuyu açmışsınız.
Bir kaç uygulama denemem oldu ama tam entegre olarak çalışmadı. Sizden acil ulaşmanızı bekliyorum. Pm gönderiyorum..

• Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)

hakanince adlı üyeden alıntı

Hocam mobil sistemler ile tam uyumlu bir microblog sitem var ancak ben android sistem için uygulama yapıp google play' e koymak istiyorum. Kısaca tam aradığım konuyu açmışsınız.
Bir kaç uygulama denemem oldu ama tam entegre olarak çalışmadı. Sizden acil ulaşmanızı bekliyorum. Pm gönderiyorum..

Arkadaşla detaylı konuştık, uygulamasını koyuyoruz bugün Google Play Store'a, eklenince bilgi verilecektir.
hakanince

kişi bu mesajı beğendi.

hakanince hakanince Mobile Game Developer Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 84 / 11
  • Ticaret 10, (%100)

future adlı üyeden alıntı

Arkadaşla detaylı konuştık, uygulamasını koyuyoruz bugün Google Play Store'a, eklenince bilgi verilecektir.

Uygulamam sorunsuz bir şekilde hazırlandı ve google play' e eklendi.
Teşekkür ediyorum çalışma için..

• Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)

hakanince adlı üyeden alıntı

Uygulamam sorunsuz bir şekilde hazırlandı ve google play' e eklendi.
Teşekkür ediyorum çalışma için..

Hayırlı olsun hocam,
Arkadaşın uygulama linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wOrtamist

Yeni referans eklenmiştir konuya:
İŞKUR İlanları (şirinbaba): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iskurisilanlari
hakanince

kişi bu mesajı beğendi.

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Uygulama yapımı ve diğer detayları pm atar mısınız ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al