Merhaba arkadaşlar, size yepyeni bir gelir kapısı sunuyorum.Sitemize videolu anlatım çekecek çalışanlar aranmaktadır.Katılım şartları aşağıdaki gibi aşağıdaki form linkinden ya da bu konunun altına mesajınızı yazarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
İzleyerek Öğren Ekibine Katılın
Aşağıdaki link ile ulaşacağınız form ile izleyerekogren.net sitesinde Yazar statüsüne sahip olabilirsiniz.Bu statü ile videolu anlatımlar çekerek insanlara bildiklerinizi aktarma şansını ve ek bir gelir kapısına sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.
Forma ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Aranan Özellikler:
-Bilgisayarla ilgili orta ve üzeri bilgiye sahip olması.
-Videolu anlatım çekebilecek gereçlere sahip olması (Kişisel bilgisayar, internet bağlantısı ,mikrofon)
-Haftada 2 videolu anlatım çekebilecek süreye sahip olması.
-Bir adet örnek videolu anlatım çekip form aracılığı ile bize yollaması (Youtube, vimeo gibi sunuculara yükleyebilirsiniz:)
-Videolara herhangi bir şekilde reklam ve benzeri öğeler karıştırmaması.
-Yönetim ile sürekli iletişim halinde olması gerekmektedir.
Ücretlendirme:
-Sitemiz videolu anlatım ekibimize ne kadar çok izlenme o kadar yüksek ücret stratejisini uygulamaktadır.
-Her 1000 video izlenmesi 5 tl ile ücretlendirilmektedir, ay sonunda bütün videolarınızın toplam izlenme miktarı üzerinden ücretlendirme yapılmaktadır.
-Havale, Paypal ve turkcell mobil ödeme seçeneklerinden istediğinizi seçebilirsiniz.
-İlk ücreti alabilmeniz için sitemiz üzerinde 2 tane videonuzun onaylanmış olması gerekmektedir.
Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)
-Formu doldurdum ekibe katılıp katılamayacağım ne zaman belli olur?
Görevli kişi 2 iş günü içerisinde başvurunuza olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapacaktır.
-İlk videolu anlatımımı çekebilmem için hangi programı kullanmam gerekiyor?
İstediğiniz programı kullanabilirsiniz ancak sitemize başvurunuz onaylanırsa Camtasia Studioyu kullanmanız gerekicektir.
-Sadece videolu anlatımı çekmem yeterli olucak mı?
Hayır, anlatıığınız konu ile ilgili bilgi içeren bir paragraf hazırlamanız da sizden istenecektir.
-Para talebimi ne zaman yapabileceğim?
En düşük ödememiz 1000 izlenme olmaktadır, yükledeğiniz videoların toplam izlenmesi bin adeti geçtikten sonra ödeme talebinde bulunabilirsiniz.
-Daha ayrıntılı bilgi almak için nereyle iletişime geçmeliyim?
dorukgunes94@gmail.com adresinden bilgi alabilirsiniz.