lostyazilim

Videolu Anlatım Çekin, Para Kazanın !

8 Mesajlar 1.122 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

izleyerekogren izleyerekogren Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba arkadaşlar, size yepyeni bir gelir kapısı sunuyorum.Sitemize videolu anlatım çekecek çalışanlar aranmaktadır.Katılım şartları aşağıdaki gibi aşağıdaki form linkinden ya da bu konunun altına mesajınızı yazarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İzleyerek Öğren Ekibine Katılın
Aşağıdaki link ile ulaşacağınız form ile izleyerekogren.net sitesinde Yazar statüsüne sahip olabilirsiniz.Bu statü ile videolu anlatımlar çekerek insanlara bildiklerinizi aktarma şansını ve ek bir gelir kapısına sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

Forma ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Aranan Özellikler:

-Bilgisayarla ilgili orta ve üzeri bilgiye sahip olması.

-Videolu anlatım çekebilecek gereçlere sahip olması (Kişisel bilgisayar, internet bağlantısı ,mikrofon)

-Haftada 2 videolu anlatım çekebilecek süreye sahip olması.

-Bir adet örnek videolu anlatım çekip form aracılığı ile bize yollaması (Youtube, vimeo gibi sunuculara yükleyebilirsiniz:)

-Videolara herhangi bir şekilde reklam ve benzeri öğeler karıştırmaması.

-Yönetim ile sürekli iletişim halinde olması gerekmektedir.

Ücretlendirme:

-Sitemiz videolu anlatım ekibimize ne kadar çok izlenme o kadar yüksek ücret stratejisini uygulamaktadır.

-Her 1000 video izlenmesi 5 tl ile ücretlendirilmektedir, ay sonunda bütün videolarınızın toplam izlenme miktarı üzerinden ücretlendirme yapılmaktadır.

-Havale, Paypal ve turkcell mobil ödeme seçeneklerinden istediğinizi seçebilirsiniz.

-İlk ücreti alabilmeniz için sitemiz üzerinde 2 tane videonuzun onaylanmış olması gerekmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)

-Formu doldurdum ekibe katılıp katılamayacağım ne zaman belli olur?

Görevli kişi 2 iş günü içerisinde başvurunuza olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapacaktır.

-İlk videolu anlatımımı çekebilmem için hangi programı kullanmam gerekiyor?

İstediğiniz programı kullanabilirsiniz ancak sitemize başvurunuz onaylanırsa Camtasia Studioyu kullanmanız gerekicektir.

-Sadece videolu anlatımı çekmem yeterli olucak mı?

Hayır, anlatıığınız konu ile ilgili bilgi içeren bir paragraf hazırlamanız da sizden istenecektir.

-Para talebimi ne zaman yapabileceğim?

En düşük ödememiz 1000 izlenme olmaktadır, yükledeğiniz videoların toplam izlenmesi bin adeti geçtikten sonra ödeme talebinde bulunabilirsiniz.

-Daha ayrıntılı bilgi almak için nereyle iletişime geçmeliyim?

dorukgunes94@gmail.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

wmaraci
reklam

Bonestiqa Bonestiqa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 4 / 12
  • Ticaret 6, (%83)
Sitenizde ortalama izlenme kaç oluyor bunlardan biraz bahsetseydiniz. Ben şimdi çektim diyelim. Sizin sitede o video 5-6 ay sonra 1000 izlenme olacak buda 5 lira edecek. Sizce çekime değer mi ?

• Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)
Haklısınız 5-6 aya 1000 olabilir ancak şöyle bir yanıda var; diyelim 5 tane anlatım çektiniz 5 ayda size 25 lira getirdi ve bu para oranı artarak veya azalalrak üyeliğinizin sonuna kadar devam edecek .

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Merhaba,

Sitenizde yabancı içeriğe de yer veriyor musunuz, örneğin ingilizce? Bu arada diyelim ki 10binlere ulaştı izlenme oranım ve siz ödemiyoruz dediniz, veya kullanıcı ismimi değiştirdiniz/sildiniz, nasıl hak iddia edeceğim? Mantık güzel ama embed bir sistemde görüntülemeler ve bot hareketleri bile bazen 5-10 lira/kişi başı masrafa yol açacaktır size.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci

analizseo analizseo Profesyonel Seo Hizmeti Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Google Seo İşlemleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 1 / 20
  • Ticaret 31, (%97)
CenkOnsoy'un dediğine katılıyorum.

Ayrıca, insanlar neden kendi vidyolarını kendi sitelerinde paylaşmak yerine senin siten için uğraşsınlar ki? Geçerli bir sebep nedir? Hem video çekecekler, hem de hit çekmeye çalışacaklar siz de bunun için 5 tl vereceksiniz anlaşılan. Bence miktar az, ----.tl sitelerinde bile 1000 tıklama yaptırsalar bu arkadaşlar 5 tl den fazla kazanırlar sanki :)

Ayrıca sistem pek güvenilir değil, diyelimki birisi yoğun çalıştı 1 ayda 12 videosu video başına 15,000 izlenme elde etti, bu da (180,000/1000)x5= 900TL yapar. Çok zor da bir şey değil bunu yapmak wmaracında bunu yapabilecek 3-5 kişi tanıyorum. Bu ücretleri ödeyebilecek bütçeniz var mı? Dükkanı kapattık demeyin sonra.

• Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Sitenizde yabancı içeriğe de yer veriyor musunuz, örneğin ingilizce? Bu arada diyelim ki 10binlere ulaştı izlenme oranım ve siz ödemiyoruz dediniz, veya kullanıcı ismimi değiştirdiniz/sildiniz, nasıl hak iddia edeceğim? Mantık güzel ama embed bir sistemde görüntülemeler ve bot hareketleri bile bazen 5-10 lira/kişi başı masrafa yol açacaktır size.

Sitemizde yabanci videolar yayinlanmamaktadir , izlenme oraninizin 10 binlere ulasmasi sitemizin suanlik hit sayisina gore uzun bir surec alacaktir ve bu surede gelirler bunu karsilayacaktir.Sitemizde eklenti belli bir sure icinde ki paylasim yapanlarin paylasimlarinin izlenmesini toplayip ucret cikaricaktir

Ek Olarak:

analizseo adlı üyeden alıntı

CenkOnsoy'un dediğine katılıyorum.

Ayrıca, insanlar neden kendi vidyolarını kendi sitelerinde paylaşmak yerine senin siten için uğraşsınlar ki? Geçerli bir sebep nedir? Hem video çekecekler, hem de hit çekmeye çalışacaklar siz de bunun için 5 tl vereceksiniz anlaşılan. Bence miktar az, ----.tl sitelerinde bile 1000 tıklama yaptırsalar bu arkadaşlar 5 tl den fazla kazanırlar sanki :)

Ayrıca sistem pek güvenilir değil, diyelimki birisi yoğun çalıştı 1 ayda 12 videosu video başına 15,000 izlenme elde etti, bu da (180,000/1000)x5= 900TL yapar. Çok zor da bir şey değil bunu yapmak wmaracında bunu yapabilecek 3-5 kişi tanıyorum. Bu ücretleri ödeyebilecek bütçeniz var mı? Dükkanı kapattık demeyin sonra.

Her site sahibinin videolu anlatim yayinlayacak bir site duzenine sahip oldugunu dusunmuyorum acikcasi.Dediginiz gibi cok yuksek ucretler olabilir ama gerekli butcrmiz ve giderimiz var zaten biz yonetim olarak yuz yuze gorusmus insanlariz egitmenlerimize de ayni muameleyi yapacagimizdan emin olabilirsiniz.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Ben telif ve ürün sahipliği açısından hak iddiası konusuna açıklık getirdiğinizi düşünmüyorum, eğer emek vereceksem nasıl sahip çıkacağınızı öğrenmek de isterim, birçok arkadaş da bunun garantisini ve ödeme şartlarını bilmek isteyecektir.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ben telif ve ürün sahipliği açısından hak iddiası konusuna açıklık getirdiğinizi düşünmüyorum, eğer emek vereceksem nasıl sahip çıkacağınızı öğrenmek de isterim, birçok arkadaş da bunun garantisini ve ödeme şartlarını bilmek isteyecektir.

Bunun için ilk 1000 izlenmeye ulaştığında kişiye para yatıralıcaktır. Emeği karşılıksız bırakma sadece kısa vade düşünen amatör siteler tarafından yapılcağını düşünüyorum. Bunun için bir kontrat gibi bir şey öneriyorsanız, bu tarz çok site var ve güven unsurlarıyla ayakta duruyorlar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al