-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
80, (%100)
Dürüst olmak gerekirse,pr'ı %99 daha çok para kazanmak için istiyorum.Şimdi kimse burada inkar etmesin arkadaşlar.Bence herkes böyle düşünüyor,artık hedef kelimede yükselmenin pr ile alakası yok.Pr sadece ticarete dönmüş durumda.500 hiti olan site benden daha fazla kazanıyorsa,bunun nedeni pr'dır.P*** yap hitin 5 olsun.Yine de para kazanırsın.Tabi bunu yapmak için hacklink lazım.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
1 hafta içinde olması muhtemeldir.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
Lee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yahu Arkadaşlar... 9 sayfa yazı okudum bu pr guncellenmesi oldumu öğrenmek icin. yazık banada yahu.. olduysa oldu olmadıysa beklemeye devam :)
Ek Olarak: ve dikkatimi ceken bir konuda hemen hemen aynı başlıklarda listelenen benzer konular oldu.. bence editor arkadaşlar bu konuyu sabitlemeli ve benzer konular acılmasına izin vermemeli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
A Kalite Sohbet !
AKSohbet.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Lee adlı üyeden alıntı
Yahu Arkadaşlar... 9 sayfa yazı okudum bu pr guncellenmesi oldumu öğrenmek icin. yazık banada yahu.. olduysa oldu olmadıysa beklemeye devam :)
Ek Olarak: ve dikkatimi ceken bir konuda hemen hemen aynı başlıklarda listelenen benzer konular oldu.. bence editor arkadaşlar bu konuyu sabitlemeli ve benzer konular acılmasına izin vermemeli.
Aynen öyle yapılması gerekir Bu konu başlığını ben attım ardından aynı başlığı bir arkadaşımız daha açtı ama yoğunluk bu başlık altında oldu :D iyi oldu ama ya fikirler ortaya koyuldu :D
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam biraz yanlış anlaşıldım herhalde. Tamam tabi bu konuda haklısınız. Bana sorarsanız pr nin seoda önemi %40 civarıdır. Benim demek istediğim böyle şeylere gerek yok biz adamları önemsedikçe ve her şeyimizi onların koyduğu kanunlara uyarlamaya devam ettikçe onlar borularını öttürmeye devam edecekler ve sizin gibi bu düzensizliğe tahammül edemeyen arkadaşlarında öfkesi dinmeyecek diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.