Altay adlı üyeden alıntı

Peki hocam yayında olmayan bir siteye nasıl saldırı yapsınlar ki?

Hocam site girilebilir durumda yayında değil sözünden demek istediğim reklamı yapılmadı seo çalışması yapılmadı yani günlük hiti 2 :)

abduko adlı üyeden alıntı

hangi hosting firmasını kullanıyorsunuz ?

sistemhost.com

MMO Biti adlı üyeden alıntı

Hosting firması hangisi ?
Yeni yetme firmalar bazen sırf artistlik olsun diye veya saldırı varmış gibi gösterip sonra siteyi aktif edip kendilerini iyi göstermek için siteleri bilerek kapatıyorlar(Virüs çıkartıp onun antivirüsünü satmak gibi). Onlardan birine denk gelmiş olabilirsin.

sistemhost.com bilemiyorum hocam ne yaptıklarını :)

salichomg adlı üyeden alıntı

Senin siteye direk saldiri olamaz yani ola bilir ama bunu hosting sirketi oyle kolay anlayamazaz cunki genel olarak saldiri DDOS saldirisi IP'ye gider domain'ne degil o nedenle saldirganlarin hangi siteye saldirmak istediklerini anlamak mumkun degildir saldiri sirketin senin bulundugun sunucya gidiyor yani ayni sunucudaki tum siteler kapaniyor hosting sirketi kendini kotu cikarmamak adinada size saldiri geliyor diyor bunu diyen bir sirketle calismazdim.
Ustelik hic bir hosting sirketi ddos saldirisi alan bir siteyi barindirmaz bunyesinde o sitenin hangisi oldugunu bir sekilde tespit ederse

hocam anlamadım gitti zaten çok can sıkıcı bi durum

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Fuul yedeğin yok ise yedek almaya bak bir an önce :(. Geçmiş olsun her webmasterin ilk günlerindeki başlıca derdidir bu durumlar.

Yedek yok hocam site de açılıp kapanıyor ikide :/

Bu arada site yine kapanmış ulaşım yok :S