lostyazilim

Yeni Galaxy S4′ler kapıda

8 Mesajlar 1.805 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

Apple’ın en büyük rakibi, akıllı telefonlar söz konusu olunca onu rakiplerinden ayıran onlarca özelliği bulunan Güney Kore’li teknoloji devi Samsung’tan bahsediyoruz.

Galaxy S4′ün çıkmasının heyecanını henüz üzerimizden atamamışken, yeni Galaxy’lerin de gelmesi akıllı telefon piyasasını ve rakiplerini epeyce bir kızıştıracak. Samsung’un yeni Galaxy S’leri piyasaya çıkarma tarihleri belli oldu.

Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Mini ve Galaxy S4 Active Samsung’un önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek olduğu Galaxy S serisine ait. Sammobile’ın yayınladığı habere göre Samsung, Galaxy S4′ün devamı niteliğindeki Galaxy S4 Zoom’u Ağustos ayında piyasaya sürecek. Diğer devam telefonu olan Galaxy S4 Active ve Galaxy S4 Mini’yi ise Temmuz ayında piyasaya sürecek. Samsung yeni S4 telefonların tanıtımını ise Mayıs ayında yapacak.

Yeni S4′lerin bazı özellikleri de mevcut. Galaxy S4 Zoom, adından da anlaşılacağı üzere kamerasıyla ön plana çıkacak. Fotoğraf çekmeyi sevenler için iyi bir akıllı telefon olacak diyebiliriz. Diğer bir telefonu olan Galaxy S4 Active ise, suya toza karşı dayanıklılığıyla Sony Xperia Z’ye en büyük rakiplerden birisi olacak. Galaxy S4 Mini ise aynı şekilde Galaxy S4′ün özelliklerinden biraz daha düşük özellikte piyasaya sürülecek. Teknik özellikleri Galaxy S4′e göre çok düşük olacak. Standart bir akıllı cihaz olarak raflarda yerini alacak.

Kaynak: http://www.dijitalz.com/yeni-galaxy-s4ler-kapida

wmaraci
reklam

analizseo analizseo Profesyonel Seo Hizmeti Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Google Seo İşlemleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 1 / 20
  • Ticaret 31, (%97)
Apple'ın en büyük rakibi bence Windows Phone artık. Android kendi kendini gün geçtikçe bitiriyor. Apple'ın pazar payının %30'unu elinden aldı windows phone. S4 ün pek tutacağını düşünmüyorum wp ler varken.

ChuckBartowsKi ChuckBartowsKi www.mustafacelikm.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 45 / 124
  • Ticaret 1, (%100)

analizseo adlı üyeden alıntı

Apple'ın en büyük rakibi bence Windows Phone artık. Android kendi kendini gün geçtikçe bitiriyor. Apple'ın pazar payının %30'unu elinden aldı windows phone. S4 ün pek tutacağını düşünmüyorum wp ler varken.

Apple'in pazar payinin %30 u demek android demek hocam wp %5 anca...

Malesef Apple cok buyuk bir firma artik. Rakip olabilecek bir firma yok tum android birlesip anca rakip olabiliyor...

Ben apple fan boy olarak adlandirilsamda kalitesi cok iyi bu telefonlarin bilgisayarin tabletin vs vs.

WP sadece %5 gibi bir pay alabiir bence. Nereden baktiysaniz yanlis olma ihtimali yuksek...

ChuckBartowsKi

• Üyelik 30.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 1 / 20
  • Ticaret 31, (%97)

ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

Apple'in pazar payinin %30 u demek android demek hocam wp %5 anca...

Malesef Apple cok buyuk bir firma artik. Rakip olabilecek bir firma yok tum android birlesip anca rakip olabiliyor...

Ben apple fan boy olarak adlandirilsamda kalitesi cok iyi bu telefonlarin bilgisayarin tabletin vs vs.

WP sadece %5 gibi bir pay alabiir bence. Nereden baktiysaniz yanlis olma ihtimali yuksek...

apple kendisi açıkladı kar-zarar bilançosunda 30 ülkede nokia lumia serisinin apple iphone satışlarını geçtiğini ben bişey demiyorum google a yaz nokia apple ı geçti diye çıkıyor zate :rolleyes:

wmaraci
wmaraci

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)

Nokia eski satışlarında olsaydı tablet pc üretimi için hazırlıkta bulunmazdı hocam. Nokia androidle uyumlu olmadığına yansın :)

• Üyelik 30.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 1 / 20
  • Ticaret 31, (%97)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Nokia eski satışlarında olsaydı tablet pc üretimi için hazırlıkta bulunmazdı hocam. Nokia androidle uyumlu olmadığına yansın :)

Valla o konuda haklısın ama Microsoft Nokia yı satın aldı sanki :)

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)

Valla o konuda haklısın ama Microsoft Nokia yı satın aldı sanki :)

9 yıllık Nokia kullanıcısıyım ve artık Nokia'nın bittiğini tahmin ediyorum bu yüzden Android uyumlu telefon almayı düşünüyorum :)

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
nokia ceosu geçmişte androide sıcak bakıyordu
ms atak yaptı nokiayı aldı :)
nokia pek satmıyor ama sektörde hala adından söz ettirebiliyor

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al