wmaraci reklam
tr.link

wordpress temasi yardim edebilecek birisi var mi

4 Mesajlar 812 Okunma
acebozum
tr.link

Optimus Optimus Optimus Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim / İnternet
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba
Wordpress temasinda resim boyutlandirmasi ve konumu ile ilgili cozemedigim birkaç durum söz konusu. Bana sevabina yardim edebilwcek birileri var mi acaba?

UZak masaüstü ile olursa daha iyi anlatabilirim derdimi simdiden teşekkür ederim.

googleasistan
reklam

• Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Vay be parasız nefes bile alamaz olduk :)

Kodlama ile ilgili hiç bir bilgim yok öğrenme taraftarı da değilim sadece çok basit birşey vardır ve gözümden kaçmıştır niyetiyle destek almak istemiştim ama canınız saolsun.

Pm gönderdim hocam size :))

yamahasg yamahasg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 5 / 14
  • Ticaret 2, (%100)
konu hakkında ben yardımcı olayım. herşeyin karşılığı ücret olamaz tabiki de. bir hayır dua da ücretten çok çok üstündür. Ücretli iş yapan arkadaşlara saygı duyuyorum. Onlara diyecek lafım yok. Belki yapılacak iş çok önemsiz ve basit bir işlemdir, belki arkadaşın parası yoktur, öğrencidir, borcu harcı çoktur, aynı durumda biz olsak ne düşünürüz acaba, bu durumda ücret talep etmek biraz abes kaçmaz mı.
her neyse siz bana detaylı pm gönderin ben elimden geldiğince yapabildiğim kadarıyla yaparım.
serdar462 ufukt Tikkafali

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)

yamahasg adlı üyeden alıntı

konu hakkında ben yardımcı olayım. herşeyin karşılığı ücret olamaz tabiki de. bir hayır dua da ücretten çok çok üstündür. Ücretli iş yapan arkadaşlara saygı duyuyorum. Onlara diyecek lafım yok. Belki yapılacak iş çok önemsiz ve basit bir işlemdir, belki arkadaşın parası yoktur, öğrencidir, borcu harcı çoktur, aynı durumda biz olsak ne düşünürüz acaba, bu durumda ücret talep etmek biraz abes kaçmaz mı.
her neyse siz bana detaylı pm gönderin ben elimden geldiğince yapabildiğim kadarıyla yaparım.

Bu nazik davranışınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Arkadaşa da hak veriyorum biraz heyecanlı olabilir ve emeğinin karşılığını istemek kadar doğal bişey yok. Ben tema kodlaması filan istemedim zaten işten anlayan birinin kısa zamanda halledebileceği bir problem olduğunu düşünüyorum. Zaten kendisiyle de özelden mesajlaştık baktı ama sorunu çözümleyemedi sanırım sonra da konudaki mesajlarını silmiş sağlık olsun.

Size pm yolu ile sorunumu iletiyorum yardımcı olsanızda olmasanızda Allah razı olsun.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al