TrendWP adlı üyeden alıntı

Bence demenize gerek yok iş bu noktaya kadar çekildi ve arkadaş temayı kaldırmak durumunda kaldı.

TrendWP tarafından yollanan ihtarname nedeniyle kaldırıldı ki bunuda erkangulmez.com.tr adresinde üst alanda belirttim. TrendWP (YASİN BEY) ile yapılan konuşma ve gönderilen ihtarnameden kaynaklı olarak kaldırıldı. Bu warez yada kodların düzenlemesi değil. Trendwp tarafındanda kodların kontrol edildiğini düşünüyorum onlardanda bu duruma açıklık getirmesini isterim.

Trendwp ile olan sorunumuzda temanın kodlarının değişmesiyle değil çünkü kodları kendi tarafımdan yazıldı sadece görüntü alanının Fikir hırsızlığına girdiği için temayı durdurduk. Tema hiç bir şekilde Trendwp kodlarıyla yapılmamıştır.

Yapılan suçlamaların yada kendine tavır aldırarak post kasmaya çalışan arkadaşların hiç bir sözünü takmamaktayım. Güzelce durumu anlatan olumlu yada olumsuz şekilde bunları yazan arkadaşlara sözüm yok ama Onur arkadaşımızı sadece şunu demek istiyorum. Dosyalara bakmak istersen Trendwp teması satın alırsın ve temayı indirdin kesin zaten arasındaki farklara bakabilirsin.

iyi akşamlar.

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Şurada ısrarla temanın warez ya da klon olmadığını savunanlar bedava mezar bulsa girecek. Yani yorumlardan o anlaşılıyor. Temalar birbirine benziyorsa klondur. Özgün değildir. Bütün css sınıf isimlerini, bütün html etiket isimlerini değiştirsen ne yazar ?

Eğer sizin bu mantığınız doğruysa, gideyim vBulletin lisansını satın alıp içeriğindeki bütün kodları en baştan isimlerini değiştirerek kodlayayım. Daha sonra "bu script warez değildir. Warez diyen dar kafalıdır. İsterseniz kaynak kodlarına bakın hepsi farklıdır." deyip scripti satayım... Bu mudur yani sizin özgün tema/script anlayışınız? Bu yüzden başarılı oluyor ya Türkler internet aleminde...

Zihniyet dar ? Bakış açısı dar ?
Bu devirde dar bakış açısına sahip olanlar nedense özgün tema yapabiliyorlar. Zihniyeti geniş olanlar sağdan soldan yürüttükleri şeylerle "ben yaptım" edasıyla geçiniyorlar ya da dar bakış açısına sahip insanların yaptıkları temalarda linkleri, bir iki kodu değiştirip satıyorlar.

Bizim zihnimiz darsa, böyle zihin darlığına can kurban.

Ayrıca @Onur89TR isimli arkadaşın "bence" diye başlayan tahmini, sizin doğru bildiklerinizi silip süpürdü:

Bazen tahminlerle konuşmak, emin konuşmaktan daha iyiymiş. :rolleyes:

Uzun lafın kısası: Bir bitmediniz ya...

Uzun lafın kısası. Bu mesajınızın hiç bir aydınlatması olmamakla birlikte hiç bir şekilde mantığı yoktur. Trendwp ile olan bir konuyu kendi lehinize çevirmenizde ayrı birşey

iyi akşamlar

E

Ulusoy adlı üyeden alıntı

Warez temalarda eksiklik olur sıkıntı yapar kullanma

Warez dediğiniz sistem ioncube kırma ile yapılır ama Echo web portalın tüm kodları tek tek yazılmıştır. Bu şekilde ifade etmeniz konuyu bilmediğinizden kaynaklı olduğunu düşünmek istiyorum.

İyi akşamlar.

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Peki o zaman neden kaldırıldığını düşünmediniz mi? Ayrıca ben ısrarla o temanın Trend Web Portal temasına benzediğini düşünüyorum.

Benzemiyor diye tarafımdan ya da başka birinden hiç bir şekilde aksini savunan bir yazı yazılamamıştır. Ki TrendWp ile olan sorunumuzda burdan kaynaklıydı. Saçma mesajlar yazmaz iseniz çok sevinecem.

İyi çalışmalar.