lostyazilim
tr.link

SadeceHosting satıldı!

46 Mesajlar 11.286 Okunma
lstbozum
tr.link

Power Turk Power Turk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek seo
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 16 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
acaba eskisi kadar iyi olcakmı :)

wmaraci
reklam

anilgzl anilgzl Mobilya Dekorasyon Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mobilya Dekorasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 148 / 341
  • Ticaret 33, (%100)
Türk asıllı bir şirketin yabancıya gitmesine üzüldüm ama ne yapalım hayırlı olsun.

Şirketin Hakkımızda yazısı:

SadeceHosting Mayıs 2013'te Avrupa veri merkezi ve bilişim hizmetleri operatörü TelecityGroup tarafından devralınmıştır. Merkezi Londra’da bulunan TelecityGroup Londra Borsası’na kote bir şirkettir ve Avrupa çapında 35 veri merkezi işletmekte, bilişim ve yer sağlama hizmetleri sunmaktadır. TelecityGroup’un yenilikçilik ve kalite anlayışı yıllar içinde kanıtlanmış ve şirket uluslararası veri merkezi ve yer sağlama hizmetleri sektöründe saygın bir yer kazanmıştır.
TelecityGroup'un veri merkezi uzmanlığı ve SadeceHosting'in müşterilere hizmet sunmadaki lider rolünün birleşmesi hem Türkiye'deki müşteriler hem de bu bölgede büyümek isteyen müşterilerimiz için son derece çekici bir fırsat sunmaktadır.
Daha fazla bilgi için www.telecitygroup.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

"...bir daha gel, gel samsundan..."

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)
Bu şirket zararmı ediyordu ki ? Neden sattı acaba sahipleri, Sonrada devlet bize bahmiyiii herşeyimiz satiliiiyiii, Siz satarsanız alacak adam çok olur. Şimdi eminim ki o adam 70 milyon Tl değil 100 milyon tl ye vermez o datacenteri geriye. Türkiye yeni gelişen bir pazar, en fazla 2-3 yılda bu datacenterin değer fiyatı 200 milyon tl yi aşacaktır. Ve yabancı şirketler dilediği gibi at koşturacaktır.

Ek olarak müşterisi olsaydım bugün tüm sunucularımı taşırdım.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

W1L3D4 W1L3D4 İşsizi İşsizin İşsassız.. Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)
kardeşim ben aydında özel bir hastanede calışıyorum 90 milyara hastaneye ibm marka sunucu makinası aldık :) ucuza bile satmışlar. sizin 10 20 tlye aldıgınız reseller wpslere benzemez bu iş :)

wmaraci
wmaraci

Criweb Criweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 24 / 48
  • Ticaret 2, (%100)

W1L3D4 adlı üyeden alıntı

kardeşim ben aydında özel bir hastanede calışıyorum 90 milyara hastaneye ibm marka sunucu makinası aldık :) ucuza bile satmışlar. sizin 10 20 tlye aldıgınız reseller wpslere benzemez bu iş :)

kimsenin öyle bi kıyaslaması olmadı nereden çıkardınız 10 20 tllik reselleri veya vpsyi isterse 100 milyona satılsın köklü bir türk firmasının kar yaptığı halde satılması hele ki yabancılara satılması kötü bir gelişme. Bi de işin acı yönü var satan şahıslara sorsanız bizim köyde alacak adam vardıda biz mi satmadık derler Türkiye böyle değerlere sahip çıkmayı bilmeli :)

Ulusoy Ulusoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Seni yürekten kutluyorum.Öyle olurmu hiç kardeşim herşeyi yabancıların yönetmesi onların daha çok hoşuna gider.Nolacak satıldıysa diyenler.Yarın görecekler başımıza örülen çorapları.Yemek piyasası bile yabancıların ellerinde geri kalanını sen düşün.Adamlar içimize kadar girdiler.Bizim topraklarımızda bizden fazla kazanıyorlarsa bir sorun var demektir.

Ek Olarak:

İşte milleti bu hale düşürülenlerde onlar 5 milyon asgari ücretle çalışan kişiler var bu ülkede.Adam karnını zor doyuruyor.Bu işlere nasıl adım atsın.Sözde ülkemiz çok zengin bir ülke.Herşey yabancıların elinde nasıl zenginlikse bu.

Ya hocam bu yorumları yapacağınıza ( siz ve sizin gibi düşünenler ) o zaman kalkında ortaya bir proje getirin ve hakkından gelin.Parayı da siz yiyin.Anlam veremiyorum gerçekten de.

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
hosting firması denilince herkesin aklına neden küçük meblağalar geliyor ki ? basit bir iş olsaydı herkes kendi host şirketini kurardı kendi yapardı işini.konuyla ilgili tam bilgim olmasada host işleri öyle kolay değildir.altyapı lazım teknik ekip lazım vs vs.

Teamtofas.com

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)

Ulusoy adlı üyeden alıntı

Ya hocam bu yorumları yapacağınıza ( siz ve sizin gibi düşünenler ) o zaman kalkında ortaya bir proje getirin ve hakkından gelin.Parayı da siz yiyin.Anlam veremiyorum gerçekten de.

Nasıl yapalım hocam.Elde maddi imkan var mı sanıyosun.Yap demesi kolay ama hayata geçirmesi zor.
Ulusoy

kişi bu mesajı beğendi.

Ulusoy Ulusoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Nasıl yapalım hocam.Elde maddi imkan var mı sanıyosun.Yap demesi kolay ama hayata geçirmesi zor.

Hocam yorumumu yanlış anlamadığın için teşekkür ederim.O zaman hocam imkanı olan ve hakkından gelenler IRK ne olursa olsun tebrik etmek gerekir.Kiminin projesi var kiminin parası.Kiminin bilgisi.Kiminin ise hepsi.
ibrahimTatar

kişi bu mesajı beğendi.

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)

Ulusoy adlı üyeden alıntı

Hocam yorumumu yanlış anlamadığın için teşekkür ederim.O zaman hocam imkanı olan ve hakkından gelenler IRK ne olursa olsun tebrik etmek gerekir.Kiminin projesi var kiminin parası.Kiminin bilgisi.Kiminin ise hepsi.

Ben teşekkür ederim.Amacım kimseyi kırmak değil sadece yerli bir proje yapılıyorsa yerli piyasa kazansın istiyorum.Elimizde imkan olsa kimseye bırakmayız.Ne yazıkki imkanımız yok.Burda konuşmanın bir faydası yok.İnşallah kısa sürede piyasada kendimizi gösteririz.Selametle.
Ulusoy

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al