-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
acaba eskisi kadar iyi olcakmı :)
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Türk asıllı bir şirketin yabancıya gitmesine üzüldüm ama ne yapalım hayırlı olsun.
Şirketin Hakkımızda yazısı:
SadeceHosting Mayıs 2013'te Avrupa veri merkezi ve bilişim hizmetleri operatörü TelecityGroup tarafından devralınmıştır. Merkezi Londra’da bulunan TelecityGroup Londra Borsası’na kote bir şirkettir ve Avrupa çapında 35 veri merkezi işletmekte, bilişim ve yer sağlama hizmetleri sunmaktadır. TelecityGroup’un yenilikçilik ve kalite anlayışı yıllar içinde kanıtlanmış ve şirket uluslararası veri merkezi ve yer sağlama hizmetleri sektöründe saygın bir yer kazanmıştır.
TelecityGroup'un veri merkezi uzmanlığı ve SadeceHosting'in müşterilere hizmet sunmadaki lider rolünün birleşmesi hem Türkiye'deki müşteriler hem de bu bölgede büyümek isteyen müşterilerimiz için son derece çekici bir fırsat sunmaktadır.
Daha fazla bilgi için www.telecitygroup.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu şirket zararmı ediyordu ki ? Neden sattı acaba sahipleri, Sonrada devlet bize bahmiyiii herşeyimiz satiliiiyiii, Siz satarsanız alacak adam çok olur. Şimdi eminim ki o adam 70 milyon Tl değil 100 milyon tl ye vermez o datacenteri geriye. Türkiye yeni gelişen bir pazar, en fazla 2-3 yılda bu datacenterin değer fiyatı 200 milyon tl yi aşacaktır. Ve yabancı şirketler dilediği gibi at koşturacaktır.
Ek olarak müşterisi olsaydım bugün tüm sunucularımı taşırdım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
kardeşim ben aydında özel bir hastanede calışıyorum 90 milyara hastaneye ibm marka sunucu makinası aldık :) ucuza bile satmışlar. sizin 10 20 tlye aldıgınız reseller wpslere benzemez bu iş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hosting firması denilince herkesin aklına neden küçük meblağalar geliyor ki ? basit bir iş olsaydı herkes kendi host şirketini kurardı kendi yapardı işini.konuyla ilgili tam bilgim olmasada host işleri öyle kolay değildir.altyapı lazım teknik ekip lazım vs vs.
Teamtofas.com