AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Merhaba, öncelikle anahtar kelime ile içeriğiniz bahsettiğiniz gibi tam eşleşme sağlamıyor. Siz url leri baz alıyorsunuz. Durum böyle olsaydı /topic9.asp gibi url lere sahip domainlerin hiç yeri olmamalıydı. Yani url nin içerikle benzer olması artı getirir ama başlı başına herşeyi çözmez.

Bir gün iki adam boks maçına çıkmış. Birisi maç başlamadan önce boynundaki haç'ı öpmüş. Meraklı izleyicilerden birisi yanında bir papaz olduğunu görünce dayanamayıp sormuş. Papaz efendi adam maçtan önce haç'ı öptü, bu bi işe yarar mı? Papaz cevap verir : Eğer dövüş bilmiyorsa hiç bir işe yaramaz..

Url ler de böyledir. İçerik varsa işe yarar. Örnek kelimeniz : Jaguar Daimler 2.EL daimler double six, ama başlık : Satılık ikinci el oto jaguar daimler.

Anahtar cümle içeriğinizde url den başka hiçbir yerde tam olarak geçmiyor.

Diğer örnek verdiğiniz, Renault Clio 2.EL Farkimiz Olmali kelimesi 2. sayfada değil 2. sırada.

Domain ismi projelik jenerik bir isim. Ama almanız gereken verimi tam olarak kullanamıyorsunuz. Öncelikle temel seo kurallarına uymanızı öneririm. İçerikleri ne kadar sağlam girerseniz o kadar iyi. Ama script url yapılarınız buna çok müsait değil. Scripti değiştirme imkanınız varsa çok iyi olur


hocam scripti degistirmek benim elimde zaten kendim kodluyorum o konuda sorun yok suan degisiklik yaptim sizce bu sekilde uygun mudur ?