LikeSend adlı üyeden alıntı

Böyle bir soru kabul edilemez ki . Bunun bi ölçütü sınırı ortalaması yoktur . Hitinden gidişatından memnunsan alexaymış falan filanmış bakıp boşa zaman harcama derim. Alexa hiç birşeyin ölçüsü değil kesinlikle doğru da bilgilendirmiyor . Ne sitede kalış süreleri doğruyu yansıtır ne sayfa dolaşım sayıları . Alexa 100k civarıydım reklam doluydu sitem , şimdi 50k civarıyım artan zerre bişey olmadı tr500 e kadar düştüm öyle susmayan telefonlarım falan olmadı :D alexa 300k iken hitim ne ise şu anda o zerre değişiklik yok hatta genel trend düşüşünden dolayı az bi düşüş bile var .

Amacın tanıtım backlink falan satmak değilse boşver daha 12. günden kafanı bunlara yorma bunlara harcayacağın vakti sitene içerik oluşturmaya harca . Alexa sıralamaya falan da etki etmez onlar da hikaye , benden daha yüksek alexalı siteler ana kelimemde üstümde . Son 90 günlük popülerliğine bakarak dünya sıralaması ülke sıralaması yapmaya çalışan bişey alexa .


Yorumun için çok teşekkürler. Güzel ve genel içerikle hit çekmeye çalışıyorum tek amacım bu şuan için onun dışında zaten gidişatım iyi.
Teşekkürler tekrar :)