Hocam tema güzel de önizlemede yazıya girince Yorum alanı sağa kaymış (Textarea). Tarayıcım Firefox6
Evet noktalı virgül koymamışım:) sanırım düzeldi
Her yeni bir temada ilerleme görülüyor Said,tebrikler.
Teşekkür ederim amaç bu olsa gerek yerinde saymamak lazım
hocam sitenizin takipcisiyim güzel işler çıkarıyosunuz.yanlız tema yapanların çogu %90 benzer tema yapıyorlar? şöyle bir prelik tema yapanı görmedim :/
kolay gelsin
kolay gelsin
türkiyedeki tasarımcılar yabancı sitelerdeki gibi tek kişi blog açıpta iyi dizayn yapabilenler çok para kazanamıyorlar o yüzden türkiyede en kaliteli web tasarımcı ve yazılımcılar genellikle şirketlerde çalışıyorlar ve bu tür işlere pek girmiyorlar geri kalan bizler de ziyaretçileri çok fazla soğutmamak için olabildiğince kısa zamanda bazı çalışmalar çıkarmaya çalışıyoruz ve buda her şeyiyle profesyonel işlerin çıkmasını engelliyor bunun en büyük sebebi türkiyedeki ziyaretçi kitlesinin sadece kendisini düşünmesi yatıyor ve bu tarz paylaşımlarda bulunanları yeterince destekleyip gelişmesine yardımcı olmak yerine bundan ben ne tür bir fayda elde ederimin derdindeler
Tasarım benzerliğine gelince açıkçası benim yaptğım temalardan sadece blogizim teması türkiyede yapılıpta dağıtılan temalara benziyor işin ironik tarafıda bu neden benzer temalar yapılıyor diye soran bizler yine farklı dizayndaki bir tema yerine benzer temalara daha çok rağbet göstermemiz ki blogizim temam diğer temalarımın toplamında üç kat daha fazla kişi kullanıyor şuanda