CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Hocam açılış sürenizde (ilk erişim DNS için) fazlasıyla yüksek bir rakama sahipsiniz, değerleri analiz üzerinden veriyorum, bir göz atın, gerekirse hosting ile görüşün.

Bana sorarsanız header içerisinde yer alan kodlama ve tema ile alakalı bir durum, farklı bir tema veya default wordpress temaları ile bir deneyin eklentiler aktif iken, hala aynı sorun devam ediyorsa bu sefer hosting şirketiniz ile görüşmelisiniz derim.

Her ne kadar 3.5 saniye civarında bir erişim süreniz olsa da sitenizdeki görsel yük de hosting ile bağlantılı olarak bir yavaşlığı beraberinde getiriyor.

Buyrun analiz sonuçlarına bir detaylı bakın.

GT Metrix

Pingdom

Ek Olarak: Düzeltme: Ek olarak bir yönlendirme mevcut, www. uzantısını hatalı bir döngü ile alıyorsunuz gibi görünüyor, bekleme süresini arttırıyor.

Lütfen domain yönlendirmesini yaptığınız bölüm veya şirket ile ilgili kontrolünüzü sağlayın, huysuzblog.com adresi ile denediğimde gayet hızlı bir erişime sahipsiniz.


Hocam o kadar uğraştınız Teşekkür ederim. Son olarak Hosting firmama sordum script düzenleyin optimize edin dedi. Yavaşlık CPU dolayıdır dediler. Fakat daha başka bir şey yapamıyorum. www. panelden yönlendirme var başka yok. WP panelden.

Yine de çok sağolun bu hız yetecek gibi bana. Biraz hızlandı

Ek Olarak: Sorun: Arkadaşlar sorun temadan dolayıymış. Şimdi temayı nasıl hafiletebilirim. Kaç aydır kullanıyorum böyle yavaşlık olmamıştı