BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde belediye binası yakınlarında meydana gelen patlamada, 30 kişi öldü, 60'tan fazla kişi de yaralandı. Ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bugün saat 13.45'te Belediye binası yakınında 2 ayrı patlama oldu. Patlamalarda Reyhanlı Belediyesi büyük hasar gördü. Bu arada çelişkili bilgiler gelirken, yıkılan binalar altında çok sayıda ceset olduğu da iddia ediliyor.
Başbakan Erdoğan, " Hassasiyetleri kaşımak isteyenler de böyle bir eyleme girişmiş olabilir. Sabırlı olacağız, ve bu süreci aşacağız" dedi.
Kaynak: Mynet
Arkadaşlar sinirinizi ve düşünücelerinizi anlıyorum fakat doğrudan 3. kişilere farklı konuşmasak çok iyi olur. Çünkü forumda farklı görüşlerden insanlar var tartışma ortamı olmasın lütfen.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Malesef şuan güncellenen rakamlarla ölü sayısı 40'a yaralı sayısı ise 100'e ulaşmış durumda. Allah ölen vatandaşların yakınlarına sabır verir inşallah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Dikkatinizi çekti mi ama bilmiyorum bana göre her saldırıda
Başbakan Erdoğan, " Hassasiyetleri kaşımak isteyenler de böyle bir eyleme girişmiş olabilir. Sabırlı olacağız, ve bu süreci aşacağız" dedi.
Böyle bir cevap geliyor.
Arkadaşlar saldırının tam nedeni ni bilen var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
saçma sapan girişimler ve amaçlar uğruna 40 can gitti bugün. Allah yakınlarına sabır versin, başımız sağolsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Terör bittimi şimdi olan yine bizim insanlarımıza oluyor. Esad'ın yaptığına dair söylentiler var. Yalnız kilolarca patlayıcıyı oraya kim nasıl getirdi bunu sorgulamamız lazım .Suriye sınır kapısı yol geçen hanı olmuş durumda . Gidişat iyi değil .Allah yardımcımız olsun. Araf süresinde ki 155.ayeti hatırlatmak istiyorum.
''İçimizdeki beyinsizlerin yaptıkları yüzünden biz helak mı edeceksin? Bu iş senin imtihanından başka birşey değildir. Onunla dilediğini şaşırtır, dilediğine yol gösterirsin. Sen bizim Veli’mizsin. O halde affet bizi, acı bize. Sen affedenlerin en hayırlısısın.''
4 kişi bu mesajı beğendi.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Canlarını yiterenlerin ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum Allah günahlarını affetsin , yaralılara Allah acil şifa versin
Soyu kurusun bu olaya karışanların soyu kurusun , soysuz köpekler yazıklar olsun ne zaman rahatlayacak ülkem ne zaman be kardeşim
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ermeni devşirmeler başa geçerse bizim halkta koyun gibi peşinden giderse olacağı budur.Allah bu akpnin binbir türlü belasını versin.Tayyip geçen çıktı abd suriyeye girerse destek veririz dedi.Bu saldırıyıda zemin hazırlamak için yaptı.Herşeyi bop için yapıyor kanı bozuk.
Allah ölenlere rahmet etsin.Kalanlarada baş sağlığı diliyorum.
4 kişi bu mesajı beğendi.