lostyazilim
tr.link

After Effect Video Kaydetme

5 Mesajlar 4.758 Okunma
acebozum
tr.link

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Merhaba arkadaşlar, programı kullanmayı pek bilmiyorum, hazır template indirdim onu editledim kendime göre, araştırdım bir kaç yerden sanırım video kaydetmek için RENDER yapıyoruz.

Fakat bende bu RENDERlar olağanüstü derecede yavaş yapılıyor. 30 saniyelik video 20 dakikadır RENDERlanıyor ve sadece 5 saniyesini RENDERlayabilmiş :confused:
PC ÖZELLİKLERİ;
http://resimvizyon.com/R
http://resimvizyon.com/b

Sizce normal bir durum mu? Yoksa ben mi yanlış yapıyorum :(

wmaraci
reklam

Savas44 Savas44 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Sinema Tv
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
C sürücünün çok fazla dolu olmamasıda önemli bir kriterdir. Ram iniz her ne kadar iyi görünsede yinede bu programın randımanlı çalışması için uygun değil.
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Render çıktısı alırken aldığınız dosya tipi, kalite özellikleri ve boşta bulunan RAM miktarı ile birlikte CPU kapasitesi (varsa prof. ekran kartı ile birlikte GPU kapasitesi) işlem hızını etkiler.

Size tavsiyem çok üstün nitelikli bir görüntü almaya çalışmmıyorsanız Full çözünürlük yerine Half veya Third almaya gayret edin, çıktıyı QuickTime video (mümkünse h264 veya Mpeg4) olarak %60-85 arasında bir kaliteyle alın.

Hatta biraz daha ödün vermek isterseniz frame atlatma seçeneğini kullanarak 1 veya 2 frame atlatarak render alabilirsiniz derim.
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

aytuga aytuga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek İnternet reklamcılığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
Kullandığınız After Effects Projesine göre değişebilir. Bazı satıcılar her kullanıcının bilgisayarı kendi bilgisayarı gibi düşündüğünden olsa gerek prerender versiyonlarını pek koymazlar buda alıcıda sorun oluşturabilir.

Yeni render'lama işlemini öğreniyorsanız büyük ihtimalle avi. olarak renderlıyorsunuzdur. Bu da videonun boyutunu fazla yüksek yapıyor. 20-30 saniyelik bir video bile 15-20 gb olabiliyor. Buda Pc'nizin gereksiz yere kasmasına sebeb olabilir. "CenkOnsoy " arkadaşın dediği gibi Full çözünürlük yerine Half veya Third yapın şimdilik. Çıkış olarak da bence flv. yi seçin. İlerleyen zamanlarda neyin nasıl yapıldığını biraz daha çözdükçe herşey sizin için daha kolay gelecektir.
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Ayarlarınız;
1. Canlı önizleme ekranında kasmalara sebep olur, preview ve composition altındaki sekmelerden Full/Half/Third/Quarter seçenekleri ile kendinize uygun olan şekilde çalışırsınız.

2. Render sırasında seçilen render tipi, dosya seçimi ve detaylarındaki ayarlarla ciddi görüntü kalitesi ve dosya boyutu farkları yaratır; render sürenizi ve makinenizin sınırlarınız zorlarsınız.

Dayanamadım ufak bir video ile menüleri göstermeye çalıştım.

http://www.screenr.com/COI7
Sinan Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al