-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bölümüm uluslararası ilişkiler.Siyasete de genel olarak ilgiliyim.Bu fikri şuan uygulamaya geçirmedim.Ne domain ne host hazır.
Stratejik araştırma merkezleri/kuruluşları var.Orsam, turan-sam, bilge-sam gibi.Bunların en önemlilerine mail attım.Yazılarınızı yayınlayabilir miyiz diye.3 merkez geri döndü.Daha da geri dönüş olacak diye düşünüyorum.Zaten kaynak belirteceğim için sorun olacağını sanmıyorum.
Bu işte ki asıl amacım insanları bilgilendirmek.Kendi ilgi alanım olan konuları(web-siyaset) karıştırıp kendimi geliştirmek.Reklam koymayı düşünmüyorum.En azından şimdilik.
Şimdi size sormak istediğim şey.Kendime bir ortak gibi birini almalı mıyım? Yani şuan öyle birisi yok.O kişiyi bulmalı mıyım? Yoksa ben herşeyi hazırlayayım sonra isteyen arkadaşlarla mı yola devam etmeliyim?
Herkes google'a kendini sevdirmek ister.Ama kuracağım siteden beklediğim çok trafik değil.Belli bir kitle.Kaliteli bir site oluşturmayı düşünüyorum açıkçası.
Neler yapmalıyım? Nasıl bu işe girişmeliyim? Tavsiyelerinizi alabilirmiyim genel olarak?
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne için ortağa ihtiyacın olduğunu düşündün anlamadım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteyi idare etme konusunda.Ne bilim sosyal medya olsun, sitenin aktifliği olsun v.s
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten hiti değil belirli bir kitleyi düşündüğün için ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Sosyal medyada 1-2 paylaşım yapman gerekir sadece onuda eklentiler yardımıyla otomatiğe bağlayabilirsin.
Kafa dengin birisi olmadıktan sonra internetten bulacağın birisi ileride sıkıntılara neden olabilir bunlarıda düşün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yalnız anladığım kadarıyla daha önce yayınlanmış yazıları yayınlayabilmek için izin istemişsin. Bu durumda özgün içeriğin olmayacağı için arama motorları aracılığı ile insanların sitene ulaşması zor olacak
Ne ekersen onu biçersin
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogunuzda zaten bu çalışmalara yönelmişsiniz, istediğiniz kitleyi anladım benim tavsiyem ve görüşüm her zaman ekip işinin ön planda olmasından yana, şöyle ki ne kadar çok kişi ilgilenirse size vereceği zarar ve sorumlulukta o kadar azalacaktır az sorumluluktan kasıt ekibiniz olursa istediğiniz konulara rahatlıkla değinebilirsiniz fakat yanlız olduğunuzda çoğu şeyi beklemeye almak durumunda kalacaksınız. Yayınlanmış kaliteli bilgileri yayınlayıp peşinden fikir ve görüşleri yayınlamak tek başınıza size baya bir sorun yaratacaktır. Bu oluşumlara mesaj atarken aynı zamanda öğretim görevlilileri ve öğretmenlerinizede bir mail atsanız konuşsanız köşe yazarlığı tarzında size destek olsa çok daha iyi olur zamanında haber sitesi açtığımda okulumdaki herkesi teşvik etmiştim.
Ortak işi her zaman için kötüdür fakat kafa denginiz olan birisiyle bu olabilir aksi halde düşünmeyin farklı görüş ve düşüncelerin olduğu bir yönetim sıkıntı çıkarır, ne kadar sitenizde kaliteli bilgi olsa da reklamını yapıp o bahsettiğiniz kitleleri beklemek yerine kısa yoldan ulaşmak için sosyal medya çok işinize yarayacaktır bu yüzden tavsiyem ortak olmasa bile kesinlikle bir sosyal medya uzmanını siteye dahil etmeniz yada biraz yatırım yaparak alakalı bir facebook sayfası vs alınabilir. İyi çalışmalar dilerim.
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen öyle hocam ortak işi çok kötü bir durum bulaşmanızı tavsiye etmem, sm uzmanı ile yada kendi çalışmalarınız ile yavaş yavaş siteye içerik girerken sayfalarınızıda büyütürseniz daha iyi olacaktır zira bu işten yüklü miktarda para kazanma amacınız yok sm uzmanına para yatırmanızıda başlangıçta tavsiye etmem, bir zaman sonra yapacağınız yatırım sponsor bağlantılar ile kendini döndürecektir. İyi çalışmalar dilerim.